کد خبر: ۳۷۹۹۲۲
۱۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
0
طبق تحقیقات دانشمندان آژانس فضایی اروپا، سیارک 2021 QM1 در آوریل سال 2052 بدون خطر از کنار زمین عبور می‌کند.
سیارک 2021 QM1 بدون خطر از کنار زمین عبور می‌کند
اخیرا آژانس فضایی اروپا اعلام کرد سیارک ۲۰۲۱ QM ۱، که به عنوان یکی از تهدیدکننده‌ترین اجرام آسمانی برای کره زمین تلقی می‌شد در سال ۲۰۵۲ بدون خطر از کنار سیاره ما عبور می‌کند.

به گزارش سایت دیجیتال ترندز، پیش از این منجمان آژانس فضایی اروپا پیش‌بینی می‌کردند که سیارک ۲۰۲۱ QM ۱ در آوریل ۲۰۵۲ به کره زمین برخورد می‌کند. این سیارک اولین بار در آگوست ۲۰۲۱ توسط رصدخانه Mount Lemmon مشاهده و وجود آن توسط چندین رصد بعدی از تلسکوپ‌های دیگر تأیید شد.

ریچارد موسل، رئیس دفاع سیاره‌ای آژانس فضایی اروپا، گفت: "این مشاهدات اولیه اطلاعات بیشتری در مورد مسیر سیارک به ما داد، ما پیش‌بینی می‌کردیم این جرم فضایی از خورشید به سوی زمین در حال حرکت بوده و ممکن است به سیاره ما برخورد کند. "

بر اساس گزارش‌ها، سیارک ۲۰۲۱ QM ۱ در اواخر سال گذشته به خورشید نزدیک شد، اما اخترشناسان به دلیل درخشندگی زیاد آن نمی‌توانستند این سیارک را مشاهده کنند. ستاره شناسان برای رصد آن با تلسکوپ بسیار بزرگ رصدخانه جنوبی اروپا (VLT) آماده شدند و توانستند دوباره این جرم آسمانی را در ماه می ۲۰۲۲ مشاهده کنند.

سیارک ۲۰۲۱ QM۱

اولیویه هاینو، اخترشناس ESO، توضیح داد: "ما مدت زمان کمی داشتیم که در آن سیارک خطرناک را شناسایی کردیم. سیارک ۲۰۲۱ QM ۱ کوچک، کم نور بود و ما باید آن را در میان هزاران ستاره، سیاره و اجرام آسمانی کهکشان راه شیری کشف می‌کردیم. "

این مطالعات، ۲۰۲۱ QM ۱ را به کم‌نورترین سیارک مشاهده شده تبدیل کرد. اما با داده‌های جدید، محققان می‌توانند دید دقیق تری از مدار سیارک داشته باشند و تایید کنند که به زمین برخورد نمی‌کند. گفتنی است که ۱۳۷۷ سیارک دیگر در فهرست خطرناک‌ترین اجرام آسمانی وجود دارد به همین علت اخترشناسان به سیستم‌های دفاعی سیاره‌ای قوی‌تری نیاز دارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: