کد خبر: ۳۸۱۱۶۵
۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰
0
تصویری از تبلت ردمی پد ۵G در دنیای واقعی منتشر شده است که طراحی بدنه‌ی پشتی آن را نشان می‌دهد. انتظار می‌رود این محصول به‌زودی در بازار هند معرفی شود.
اولین تبلت ردمی احتمالاً با نام ردمی پد ۵G و با شارژ ۶۷ به‌زودی معرفی خواهد شد
شایعات نشان می‌دهد شیائومی در حال کار روی اولین تبلت از سری ردمی است. هنوز نام رسمی این دستگاه را نمی‌دانیم؛ اما در برخی از گزارش‌ها از Redmi Pad ۵G برای اشاره به آن استفاده می‌شود؛ زیرا این نام اولین‌بار در نظرسنجی MIUI ۱۳ در ماه می‌سال جاری دیده شد. طبق گزارش‌ها، تبلت ردمی در اوایل ماه جاری گواهی ۳C را نیز دریافت کرده است. اکنون تصویری از این محصول در دنیای واقعی منتشر شده است.

تصویر فاش‌شده از ردمی پد ۵G جزئیات زیادی از آن ارائه نمی‌دهد. ظاهراً شاسی این دستگاه فلزی خواهد بود و از دوربین تکی در بدنه‌ی پشتی بهره خواهد برد. به‌نظر می‌رسد این تبلت با شماره‌مدل ۲۲۰۸۱۲۸۱AC عرضه خواهد شد؛ مدلی که در ماه ژوئن در فهرست وب‌سایت‌های ۳C و CMIIT نیز دیده شده بود.

گواهی CMIIT نشان می‌دهد ردمی پد ۵G از وای‌فای ۸۰۲.۱۱ac پشتیبانی خواهد کرد. فهرست ۳C نیز حاکی از آن است این محصول با شارژ سریع ۶۷ واتی عرضه خواهد شد؛ البته هنوز نمی‌دانیم این تبلت در زمان معرفی با نام Redmi Pad ۵g فروخته خواهد شد یا خیر.

به‌گزارش Gizmochina، ردمی پد ۵G احتمالاً به یکی از تراشه‌های میان‌رده‌ی مدیاتک مجهز خواهد شد. علاوه‌براین، شاید در آینده مدل پرو این محصول نیز با تراشه‌ی قدرتمندتر وارد بازار شود. طبق گزارش‌های موجود، این تبلت به‌طورپیش‌فرض با پوسته‌ی سفارشی MIUI Lite عرضه خواهد شد؛ رابط کاربری سبکی که برای دستگاه‌ها ارزان‌قیمت توسعه داده شده است.

در برخی دیگر از گزاش‌ها، اشاره شده است که شیائومی مشغول کار روی چهار تبلت جدید برای بازار چین است. انتظار می‌رود ۲۲۰۸۱۲۸۱AC (شماره‌مدل کوتاه L۸۱A) با نام ردمی تب ۵G معرفی شود. شماره مدل کوتاه‌شده‌ی سه تبلت دیگر این شرکت L۸۱ و L۸۲ و L۸۳ است. گفته می‌شود این شماره‌مدل‌ها به‌ترتیب به شیائومی پد ۶ و شیائومی پد ۶ پرو و شیائومی پد ۶ پرو ۵G مربوط خواهد بود. انتظار می‌رود ردمی پد ۵G به‌زودی در بازار هند معرفی شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: