کد خبر: ۳۸۱۶۳۰
۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
0
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت لایحه تغییر محل تامین منابع قیر رایگان موافقت کردند.
دوفوریت لایحه تغییر محل تامین منابع اعتباری قیر رایگان تصویب شد
در نشست علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی دوفوریت لایحه اصلاح بند (ز) تبصره (۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور در دستور کار قرار گرفت که ۱۹۳ نماینده مجلس با رای موافق خود دوفوریت را تصویب کردند.

در لایحه اصلاح بند (ز) تبصره یک ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۱، آمده است: عبارت "از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران" به عبارت "از محل منابع حاصل از سهم دولت از فروش داخلی نفت خام" اصلاح و بعد از عبارت "اعمال حساب نماید. " عبارت "تسویه حساب مواد اولیه قیر (وکیوم باتوم) تحویل شده به دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۰ نیز به همین ترتیب تنفیذ می‌شود. " الحاق می‌شود. همچنین در جزء (۷) بند یادشده، بعد از عبارت "مواد اولیه قیر (وکیوم باتوم) به قیر" عبارت "یا مالچ" الحاق می‌شود.

طبق در بند (ز) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱، در سال ۱۴۰۱ وزارت نفت مکلف است معادل ۱۹۰ هزار میلیارد ریال نفت خام از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران در اختیار پالایشگاه‌ها قرار داده و به میزان آن، به صورت ماهانه از ابتدای سال ۱۴۰۰ مواد اولیه قیر (وکیوم باتوم) در اختیار دستگاه‌های اجرایی موضوع این قانون قرار دهد.

هوشنگ فلاحتیان نماینده دولت در دفاع از دو فوریت این لایحه، گفت: تامین وکیوم باتوم ماده اولیه قیر همواره یکی از مطالبات نمایندگان بوده است و دستگاه‌های اجرایی هم در حال حاضر برای دریافت وکیوم باتوم و تبدیل آن به قیر معطل هستند.

وی اضافه کرد: با توجه به محدودیت فصل کاری و اینکه فعالیت اجرایی در برخی مناطق کشور از ابتدای مهر یا آبان امکان پذیر نیست با همکاری و کمک آقایان علی نیکزاد، کاظم دلخوش اباتری و محمدرضا رضایی کوچی از پتانسیل بودجه ۱۴۰۰ تاکنون وکیوم باتوم را تحویل دادیم. اما دولت توانایی تامین آنچه در مجلس تصویب شده مبنی بر تامین ۱۹ هزار میلیارد تومان از محل منابع داخلی شرکت نفت را ندارد بنابراین متن اصلاحیه تدوین و ارائه شده است.

فلاحتیان خاطرنشان کرد: اگر نمایندگان به دو فوریت این لایحه مذکور رأی دهند پیش نویس متن آئین نامه آن آماده شده و بلافاصله به هیات وزیران تقدیم می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: