May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۷۲۸۹
۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
0
مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو، معتقد است که یکی از دلایل عدم پایبندی برخی از شرکت‌ها به مصوبات سندیکای بیمه گران، کوتاه بودن دوره عمر مدیریتی در صنعت بیمه است، زیرا برخی ازمدیرانی که تصمیماتی را درسندیکا گرفتند دیگر سرجای خود نیستند که به تصمیم گرفته شده، عمل کنند.

نرخ شکنی رشته بیمه درمان تکمیلی در سال جاری کمتر شد

"نیما نوراللهی" گفت: دومین نکته این است که درحال حاضر فعالان صنعت بیمه به این نقطه رسیده اند که رشته بیمه تکمیل درمان می‌تواند پاشنه آشیل صنعت بیمه باشد و خیلی از نرخ‌ها اصلاح شده است.

وی، توضیح داد:در حال حاضر بیمه مرکزی نظارت خوبی را دراین حوزه دارد به خصوص که در بحث ضریب خسارت، شرکت‌های بیمه‌ای مجبور هستند که نرخ بیمه نامه خود را تصحیح کنند و اگر رعایت نشود نمره منفی از بیمه مرکزی دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو، مدیران صنعت بیمه را مدیرانی اقتصادی خواند که اگر پرتفویی مناسب نباشد به سمت آن نخواهند رفت و افزود که درسالجاری که تعرفه‌ها افزایش یافت کمتر بیمه نامه‌های ارزانی در صنعت بیمه وجود داشت، زیرا نرخ شکنی دررشته بیمه درمان در سالجاری کمتر شده است.

نوراللهی تصریح کرد: البته به بیمه مرکزی پیشنهاد کردم که برای کمتر شدن قدرت چانه زنی بیمه گذار در رشته بیمه درمان، بخش اتکایی بیمه مرکزی شرایطی را تعیین کند یعنی مانند برخی از رشته‌های بیمه‌ای حداقل برروی هر ۵ هزار نفر نرخ باید تاییدیه گرفت.

شهریورماه سال ۹۹ سندیکای بیمه گران ایران در راستای ساماندهی مناقصات بیمه‌ای با کمک شورای هماهنگی معاونین فنی شرکت‌های بیمه‌ای دستورالعملی کارشناسی را تهیه کرد و کلیات این دستورالعمل در شورای عمومی این سندیکا به تصویب مدیران عامل صنعت بیمه رسید.

گفته می‌شود که با وجود تصویب کلیات دستورالعمل ساماندهی مناقصات بیمه‌ای در شورای عمومی سندیکای بیمه گران، برخی از شرکت‌های بیمه‌ای درعمل به مفاد این توافق، چندان پایبند نبودند.

گویا، بیشترین نمره منفی مدیران و معاونین فنی شرکت‌های بیمه‌ای درخصوص قرارداد‌های درمان و نرخ شکنی در این خصوص رخ داده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: