May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
عضو اتاق بازرگانی ایران و روسیه تشریح کرد
کد خبر: ۳۸۹۷۳۹
۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
0
عضو اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با انتقاد شدید از رفتار‌های سلیقه‌ای گفت: در سال گذشته ۱۷۰ دستورالعمل و بخشنامه متفاوت برای عرصه‌های گوناگون اقتصادی صادر شده که باعث سردرگمی و ایجاد مشکل در تصمیم گیری می‌شود.

صادرات نیازمند نگاه تخصصی

قدیر قیافه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز با اعلام اینکه در هر بخش اقتصادی لازم است ریل گذاری و سیاست گذاری مشخصی صورت بگیرد گفت: اینکه هر روز یک دستورالعمل و بخشنامه صادر می‌شود، به هیچ عنوان درست نیست، زیرا تولید کنندگان را با چالش و سردرگمی روبرو می‌کند.


وی از مشکلات گسترده‌ای که برای تولید کنندگان از جمله تولیدکنندگان تجهیزات صنعت نفت وجود دارد، خبر داد و گفت: در زمینه ارز، حمل و نقل، صادرات، لجستیک و بسیاری موارد دیگر با چالش روبرو هستیم.


عضو اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با تاکید بر اینکه می‌بایست نرخ تمام شده ارزی برای صادر کننده مشخص باشد گفت: امروز هیچ توجهی به نرخ تمام شده ارز صورت نمی‌گیرد، به همین دلیل صادر کننده تکلیف خود را نمی‌داند، زیرا به صورت سلیقه‌ای با صادر کننده برخورد می‌شود، بدتر اینکه سیاست مشخص و ثابتی وجود ندارد.


وی از بی‌ثباتی در بازار ارز انتقاد کرد و گفت: اگر بازار ارز ثبات داشته باشد، به سادگی می‌توان برای صادرات برنامه ریزی کرد، اما همین بی ثباتی باعث مشکلات بسیاری می‌شود.


قیافه با ابراز تاسف از اینکه نگاه حرفه‌ای در حوزه صادرات نداریم گفت: صادرات یک تولید کننده داخلی و یک خریدار خارجی دارد که بر اساس شرایط و روابط اقتصادی، صادرات تولید داخل به کشور مقصد صورت می‌گیرد، اما در این زمینه با چالش و مشکل روبرو هستیم، زیرا گرفتار تضاد تصمیم‌گیری و رفتار‌های سلیقه‌ای هستیم.


وی با اشاره به اهمیت مدیریت صادرات گفت: برای ایجاد کسب و کار جدید، باید به صادرات نگاه ویژه داشته باشیم. اگر صادرات را به عنوان یک فرصت شغلی در نظر بگیریم، میتوانیم به ایجاد کسب و کار‌های جدید در بازار صادرات برسیم.


عضو اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با انتقاد از اینکه شرکت‌ها چندین کار را به صورت همزمان انجام می‌دهند گفت: صادرات به اندازه اهمیت دارد که می‌بایست فعالیت یک شرکت، صادرات محور باشد، بدین معنا که فقط به صادرات بیاندیشد و به کار‌های جانبی کاری نداشته باشد، در این صورت تمام توان آن شرکت برای صادرات کالا‌ها اختصاص می‌یابد.


وی با اعلام اینکه امروزه بسیاری از کالا‌های تولیدی در داخل به دلیل نداشتن مشتری امکان صادرات ندارد گفت: تولیداتی داریم که از کیفیت مطلوب و جذابیت لازم برای کشور‌های خارجی برخوردار است، اما به دلیل آنکه صادرکنندگان نگاه مثبت، مستقیم و ایده‌ای در مورد آن کالا‌ها ندارند، امکان صادرات آن‌ها فراهم نمی‌شود که نه تنها تولید کنندگان این کالا‌ها در بسیاری از موارد با چالش روبرو می‌شوند، بلکه ورشکستگی برای برخی از تولیدکنندگان اتفاق افتاده است.


قیافه با اشاره به نقش صندوق سرمایه گذاری و توسعه صادرات گفت: باید صندوق سرمایه گذاری و توسعه به فکر صادرات و سرمایه گذاری باشد و در این زمینه نهایت تلاش خود را به عمل آورد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: