April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۰۰۲۸
۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
0
تحریم دارو در سال‌های اخیر مشکلات متعددی را برای بیماران به همراه داشته است.

خنثی‌سازی تحریم دارو با ورود بانک پارسیان به ساخت دارو‌های خاص

تحریم‌های ظالمانه‌ای که فقط به فروش نفت، تجهیزات و امکانات خلاصه نشد بلکه این تحریم‌ها، تجهیزات پزشکی و دارویی کشور را نیز هدف قرارداد و تأثیرات منفی آن در زندگی بسیاری از بیماران به‌ویژه بیماران خاص و سرطانی سایه افکند.

فشار‌های تحریمی به ویژه تحریم‌های دارویی، موجب شد تا بانک‌ها برای تأمین مالی و حمایت از ساخت دارو‌های سرطانی پیش‌قدم شوند؛ بر همین اساس حمایت از شرکت‌های مشارکت‌کننده در ساخت دارو‌های ضد سرطان با استفاده از دانش سلول‌های بنیادی و همچنین مراکز تحقیق و توسعه این دانش در دستور کار برخی بانک‌ها ازجمله بانک پارسیان قرار گرفت.


نگاهی به عملکرد بانک پارسیان در حوزه تأمین دارو و درمان نشان می‌دهد که این بانک به عنوان حامی و تأمین‌کننده نیاز‌های زنجیره «سلامت‌محور» دارویی و درمان کشور و با هدف مشارکت مؤثر در تأمین و تداوم جریان نقدینگی نظام سلامت کشور، بیش از ۱۳ هزار و پانصد میلیارد ریال در قالب تسهیلات و صدور اوراق گام به شرکت‌های دارویی به‌منظور واردات دارو، تأمین مواد اولیه و تجهیزات پزشکی پرداخت کرده است.
مشارکت در طرح تولید دارو‌های بیوسیمیلار که در معالجه طیف وسیعی از بیماری‌های صعب‌العلاج مانند سرطان‌ها، بیماری‌های خونی ژنتیکی خاص مانند ام‌اس و همچنین درمان نازایی مؤثر است و عاملیت تأمین مالی احداث بیمارستان پیشرفته برکت به‌عنوان مرکز درمانی تخصصی سرطان در حوزه سلول درمانی، پیوند مغز استخوان و پزشکی هسته‌ای تشخیصی، از اقدامات ارزنده این بانک به‌حساب می‌آید.
همچنین تأمین مالی و تجهیز مراکز درمانی، ارائه تسهیلات به شرکت‌های دارویی، مشارکت در طرح تولید واکسن کرونا، ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری لوتوس رویان با همکاری پژوهشگاه رویان و بنیاد برکت باهدف حمایت از پژوهش و تولید دارو‌های سرطانی، دیابت، ناباروری و ام‌اس از دیگر اقدامات این بانک در این حوزه است که نشان از جایگاه ویژه حمایتی این بانک در حوزه بهداشت و درمان کشور دارد.
با توجه به شرایط خاص کشور و تشدید تحریم‌ها به‌خصوص تحریم‌های دارویی، حمایت بانک‌ها به‌عنوان پشتیبانان و تأمین‌کنندگان مالی پروژه‌های ملی، از طرح‌های نظام سلامت کشور در حوزه‌های پراهمیتی همچون سلول‌های بنیادی و دارو‌های سرطان، افق‌های روشنی به روی این بخش از حوزه سلامت کشور گشوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: