April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۰۴۷۷
۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۷
0
براساس آمار گمرک ایران ارزش کالا‌های صادر شده به نسبت مدت مشابه سال قبل ۱۹.۰۶ درصد افزایش یافته است، همچنین ارزش صادرات معادل ۴۳۰۸۸ میلیون دلار و واردات ۴۴۳۳۷ میلیون دلار بوده است.

صادرات ایران با رشد ۱۹ درصدی از ۴۳ میلیارد دلار گذشت

مجموع مبادلات بازرگانی کشور از ابتدای فروردین تا ۱۰ دی ماه سال ۱۴۰۱ میزان صادرات قطعی کالا‌های غیرنفتی کشور به استثنای نفت خام نفت کوره و نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت (چمدانی) بالغ بر ۹۷,۸۴۳ هزار تن و به ارزش ۴۳,۰۸۸ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ افزایشی ۲.۸۶ درصدی در وزن و ۱۹.۰۶ درصدی در ارزش دلاری داشته است.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای صادراتی از ابتدای فروردین تا ۱۰ دی ماه سال جاری ۴۴۰ دلار بوده که نسبت به ۳۸۰ دلار به ازای هر تن طی از ابتدای فروردین تا ۱۰ دی ماه سال گذشته ۱۵.۷۵ درصد رشد داشته است. همچنین میزان واردات کشور در این مدت با کاهشی ۱۰.۰۶ درصدی در وزن و افزایشی ۱۴.۷۴ درصدی در ارزش دلاری در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ به ارقام ۲۸,۱۸۰ هزار تن و ۴۴,۳۳۷ میلیون دلار رسیده است. در این مدت متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی ۱,۵۷۳ دلار بوده که نسبت به ۱,۲۳۳ دلار در هر تن طی از ابتدای فروردین تا ۱۰ دی ماه سال ۱۴۰۰ رشدی ۲۷.۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.


کشور‌های عمده مقصد صادرات از ابتدای فروردین تا ۱۰ دی ماه سال ۱۴۰۱ بیشترین میزان صادرات کشور به مقصد کشور‌های چین با رقمی بالغ بر ۱۱,۸۵۵ میلیون دلار و سهم ۲۷.۵۱ درصد از کل ارزش صادرات عراق با ۸,۶۳۱ میلیون دلار و سهم ۲۰.۰۳ درصد ترکیه با ۶,۴۱۹ میلیون دلار و سهم ۱۴.۹ درصد، امارات متحده عربی با ۴,۶۰۰ میلیون دلار و سهم ۱۰.۶۸ درصد و کشور هند با ۱ ٬ ۴۷۴ میلیون دلار و سهم ۳.۴۲ درصد از کل ارزش صورت گرفته است

امارات همچنان در صدر کشور‌های طرف معامله ایران

از ابتدای فروردین تا ۱۰ دی ماه سال ۱۴۰۱ کشور امارات متحده عربی با اختصاص رقمی بالغ بر ۱۳۶۴۹ میلیون دلار و سهمی در حدود ۳۰.۷۹ درصد از کل ارزش واردات در جایگاه نخست کشور‌های طرف معامله قرار گرفته است. همچنین کشور‌های چین با ۱۱,۵۲۱ میلیون دلار و سهم ۲۵.۹۹ درصد، ترکیه با ۴ ٬ ۶۳۵ میلیون دلار و سهم ۱۰.۴۵ درصد، هند با ۲,۲۴۹ دلار و سهم ۵.۰۷ درصد و آلمان با ۱,۳۹۹ میلیون دلار و سهم ۳.۱۵ درصد از کل ارزش واردات جزو کشور‌های عمده طرف معامله واردات بوده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: