April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۰۶۰۱
۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۰
0
فضاپیمای اوریون ماموریت آرتمیس ۱ در روز ۳۰ دسامبر (۹ دی) به مرکز فضایی کندی ناسا رسید.

فضاپیمای اوریون ناسا با موفقیت ماموریت خود را انجام داد

کپسول اوریون در روز جمعه ۹ دی به مرکز فضایی کندی آژانس فضایی ناسا در فلوریدا رسید و سفر ۹ روزه خود در سراسر کشور سوار بر کامیون را به پایان رساند

مرکز فضایی کندی نقطه پرتاب برای مأموریت حماسی ماه آرتمیس ۱ کپسول اوریون بود. این کپسول بدون سرنشین به مدار ماه سفر کرد و بازگشت. آرتمیس ۱ در روز ۱۶ نوامبر بر فراز موشک بزرگ سامانه پرتاب فضایی (SLS) پرتاب شد و با سقوط در اقیانوس آرام در سواحل ایالت باخا کالیفرنیا مکزیک در ۱۱ دسامبر به ماموریت خود پایان داد.

دو روز طول کشید تا کپسول اوریون پس از سقوط در آب به بندر سن دیگو برسد و یک هفته دیگر نیز طول کشید تا اعضای تیم آرتمیس ۱ کپسول را برای سفر طولانی خود به خانه که در روز ۲۱ دسامبر (۳۰ آذر) آغاز شد، آماده کنند.

پایان این سفر به این معنای اتمام کار تیم آرتمیس ۱ نیست.

مقامات ناسا نوشتند: اکنون که اوریون به کندی بازگشته است، متخصصین محموله‌های کپسول را از آن خارج خواهند کرد. در میان این محموله‌ها عروسک نشانگر گرانش صفر اسنوپی و یک مانکن مرد به نام «Commander Moonikin Campos» قرار دارد.

آن‌ها افزودند: سپر حرارتی اوریون و سایر عناصر برای تجزیه و تحلیل گسترده جدا خواهند شد.

به نظر می‌رسد که آرتمیس ۱ به طرز باورنکردنی سفر آرامی از لحظه پرتاب تا سقوط درون آب داشته است. اما اعضای تیم ماموریت به تجزیه و تحلیل داده‌ها در ماه‌های آینده ادامه خواهند داد تا مطمئن شوند که موشک سامانه پرتاب فضایی و کپسول اوریون آماده انجام ماموریت حمل فضانوردان هستند. ماموریتی که طی آن قرار است برای اولین بار فضانوردان در ماموریت آرتمیس ۲ در سال ۲۰۲۴ به اطراف ماه سفر کنند.

اگر همه چیز در این پرواز خوب پیش برود، در ماموریت آرتمیس ۳ در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ فضانوردان در نزدیکی قطب جنوبی ماه فرود خواهند آمد. ناسا قصد دارد تا پایان دهه یک پایگاه برای خدمه در آن منطقه بسازد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: