April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۳۰۴۱
۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
0
مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) فراخوان داد: ارسال ایده‌های نوآورانه معدنی به دبیرخانه دائمی جشنواره «اینوماین ۴» تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ امکان پذیر شد.

مهلت ارسال ایده‌های نوآورانه معدنی برای جشنواره اینوماین ۴؛ پایان اردیبهشت ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، این سازمان با هدف افزایش ظرفیت‌های دانش‌بنیان کشور در بخش معدن و صنایع معدنی، به ایمینو ماموریت داد تا جشنواره ایده‌های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین) را در ۱۰ محور فناورانه برگزار کند.

از جمله این محورها، اقتصاد چرخشی معدن و صنایع معدنی، معدنکاری، اقتصاد و بهره وری سبز، انرژی‌های پاک، فناوری‌ها یا روش‌های نوین اکتشاف، فناوری‌های نوین بهره برداری و استخراج، فناوری‌های نوین فرآوری مواد معدنی و مرتبط با تکمیل زنجیره ارزش فلزات، عناصر استراتژیک و توسعه صنایع پایین دستی و فناوری‌های نوین در بومی سازی و تعمیق ساخت داخل تجهیزات، قطعات و ماشین آلات پیشرفته زنجیره معدن و صنایع معدنی است.

همچنین، فناوری‌های نوین در عارضه یابی، افزایش بهره وری و کاهش مصارف (آب، انرژی مواد اولیه)، بهبود فرآیند‌های تولید در معادن و صنایع معدنی به خصوص در صنایع فولاد، آلومینیوم، سرب و روی و طلا و فناوری‌های نوین در حوزه صنعت نسل ۴ معدن و به کارگیری فناوری‌ها و تجهیزات نوین در صنایع معدنی به خصوص در صنایع فولاد، آلومینیوم، سرب و روی و طلا، زغال سنگ و عناصر نادرخاکی و استراتژیک و دیگر ایده‌های نوآورانه و فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی، بخش دیگری از محور‌های جشنواره اینوماین ۴ است.

این جشنواره با هدف شناسایی نوآوران و فناوران بخش معدن و صنایع معدنی، فرصت‌سازی برای صاحبان ایده‌های معدنی و صنایع معدنی، تجاری‌سازی ایده‌های برتر، حل مسائل ملی مبتنی بر اندیشه ایرانی، جلب و هدایت سرمایه‌گذاری، همگرایی صاحبان صنعت و پژوهشگران فناور، توسعه فضای تعامل، همفکری و خلاقیت برگزار می‌شود.

مخاطبان این فراخوان و چهارمین جشنواره ایده‌های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی اینوماین از سه گروه دانشگاهیان، فعالان صنعت و شرکت‌های دانش بنیان تشکیل می‌شوند و براساس برنامه ریزی‌های که توسط بخش رویداد‌های واحد ارتباطات «ایمینو» انجام شده، تابستان سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت و ارسال ایده‌های خود به نشانی imino.ir اقدام کنند

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: