کد خبر: ۴۰۰۴۸۴
۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
0
موضوع عایق، ارتباطی با ایمنی و کیفیت عملکردی خودرو ندارد و تغییر رنگ اعلام شده صرفاً تغییر ظاهری بوده و تاثیری بر عملکرد، کیفیت و شاخص ایمنی هیچ‌یک از اجزاء خودروی ساینا S دوگانه‌سوز ندارد.

توضیحات سایپا در خصوص عایق حرارتی خودروی ساینا S دوگانه‌سوز

به گزارش سایپانیوز، در زمان اجرای پروژه ساینا S دوگانه‌سوز نظر به طراحی محصولات مشابه و پس از بررسی‌های فنی و مهندسی از جمله تجزیه تحلیل حالت خرابی محصول DFMEA) و DFA/DFMA) و تست بر روی نمونه خودرو هیچ‌گونه نقص در آن قسمت خودرو دیده نشده است و طی دوره تغییرات مهندسی حذف عایق حرارتی منبع عقب اگزوز که در مناطق سردسیر به جهت سریع‌تر رسیدن دمای موتور به درجه کاری کاربرد دارد در اواسط اسفندماه ۱۴۰۱ عملیاتی و اجرا شد.

خودرو ساینا S با رعایت تمام استانداردها، تولید و تحویل مشتریان گرامی شده و قبل از رسانه‌ای شدن و با اعلام اولین بازخورد اعتراضی در ابتدای تابستان از سوی شبکه خدمات پس از فروش سایپا مبنی بر تغییر ظاهری رنگ بخشی از کف صندوق عقب در تعدادی از خودروها، این موضوع با اولویت بالا پیگیری و با توجه به اهمیت رضایت مشتری، تصمیم به لغو تغییرات مهندسی و نصب مجدد قطعه روی خودرو در خط تولید گرفته شد و در حال حاضر خودرو‌های تولیدی مجهز به عایق مذکور هستند.

تاکید می‌شود، تغییر رنگ اعلام شده صرفاً تغییر ظاهری بوده و تاثیری بر عملکرد، کیفیت و شاخص ایمنی هیچ‌یک از اجزاء خودروی ساینا S دوگانه‌سوز ندارد و طراحی این عایق در آن ناحیه از خودرو شامل قطعات ایمنی نمی‌باشد.

فراخوان، موضوعی معمول در صنعت خودرو می‌باشد و تمامی خودروسازان تجربه فراخوان را دارند لذا طبق برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، تمامی خودرو‌های تولید شده ساینا S دوگانه‌سوز که فاقد عایق حرارتی هستند، طبق فرایند‌های تعریف شده کیفیت و با هدف جلب رضایت مشتریان، فراخوان و به قطعه مذکور تجهیز، خواهند شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: