کد خبر: ۴۰۰۷۲۷
۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
0
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه انتظار می‌رود بانک شهر علاوه بر نقش آفرینی در توسعه زیرساخت‌های حمل ونقل عمومی پایتخت به اجرای پروژه‌های بزرگ دیگر همچون بزرگراه سازی نیز ورود کند، گفت: خدمات نوآورانه بانکی و نگاه حمایتی به حوزه مدیریت شهری، وجه تمایز بانک شهر است.

خدمات نوآورانه بانکی و نگاه حمایتی به حوزه مدیریت شهری، وجه تمایز بانک شهر است

به نقل از روابط عمومی بانک شهر، سید جعفر تشکری هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های بانک شهر برای کمک به توسعه شهر تهران گفت: حمل و نقل عمومی پایتخت به دلیل عقب ماندگی‌هایی که در ۶ سال اخیر رخ داده، نیاز به پشتیبانی و حمایت خوب مالی و سرمایه گذاری مناسب دارد.


وی با بیان اینکه بانک شهر می‌تواند یکی از سرمایه گذاران جدی در حوزه حمل و نقل عمومی تهران باشد، گفت: این بانک به خصوص در بحث تامین منابع مالی برای ساخت خطوط مترو، خرید واگن و اتوبوس و حتی درحوزه پرداخت الکترونیک در اتوبوس و تاکسی ها، می‌تواند نقش مهم و تاثیرگذاری ایفا کند.


تشکری هاشمی با اشاره به تعامل خوب شورای شهر و شهرداری تهران با بانک شهر، ادامه داد: ارتباط تنگاتنگی میان این بانک و مدیریت شهری پایتخت وجود دارد؛ این مهم می‌تواند هم مسائل و مشکلات کلانشهر تهران را به درستی مرتفع سازد و هم بانک شهر به رسالت اصلی خود که فعالیت تخصصی در حوزه شهری است به نحوه شایسته بپردازد.


رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با تاکید بر نقش تاثیرگذار بانک شهر به عنوان بانکی تخصصی در حوزه شهری، گفت: متاسفانه بانک‌های کشور به دلایل متعدد نقش چشمگیری در توسعه زیر ساخت‌های شهری نداشته اند، اما ظرفیت‌های بانک شهر و اقدامات این بانک طی یک دهه گذشته آن را از سایر بانک‌ها متمایز کرده است.


وی گفت: تهران نماد موفقیت و پیشرفت کشور است؛ به گونه‌ای که هر اتفاقی که در این شهر رخ دهد، هم می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها و هم نماد پایتخت کشور باشد. بر همین اساس هر تلاشی که با کمک بانک شهر برای کمک به توسعه زیرساخت‌های تهران به خصوص در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی رخ دهد می‌تواند نمود کشوری و حتی بین المللی داشته باشد.


تشکری هاشمی در پایان با بیان اینکه بانک شهر توانایی آن را دارد که در سایر حوزه‌های شهری ورود مثمرثمر کند، گفت: به عنوان مثال در حوزه ساخت معابر و بزرگراه سازی این بانک می‌تواند سرمایه گذاری کرده و نقش مطلوبی داشته باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: