April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۰۹۴۷
۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
0
انجمن جهانی فولادگزارش داد: مجموع تولید فولاد خام ایران طی ۷ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی رشد ۴.۱ درصدی را به ثبت رساند. این در حالی است که تولید جهانی فولاد شاهد کاهش ۰.۱ درصدی بود.

رشد ۴.۱ درصدی تولید فولادخام ایران طی ۷ ماهه ۲۰۲۳/افت جزئی تولید جهانی فولاد

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، به نقل از انجمن جهانی فولاد World Steel Association، ایران طی ۷ ماهه نخست سال جاری میلادی، در مجموع ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی ۴.۱ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که تولید فولاد خام ایران در ژوئیه سال جاری میلادی نیز با افت ۱.۵ درصدی نسبت به ژوئیه ۲۰۲۲ میلادی به ۲ میلیون تن رسید.

افت جزئی تولید ۷ ماهه جهانی

همچنین ۶۳ کشور فولادساز جهان از ابتدای ژانویه تا پایان ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی، یک میلیارد و ۱۰۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۰.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

این در حالی است که فولادسازان جهان طی ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی ۱۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردندکه این میزان حاکی از رشد ۶.۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

ازابتدای ژانویه تا پایان ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی، چین با تولید ۶۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن (رشد ۲.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی) بیشترین میزان تولید فولاد خام جهان را به خود اختصاص داد. پس از آن، هند با تولید ۷۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تن فولاد خام (رشد ۹ درصدی)، ژاپن با تولید ۵۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن (افت ۳.۹ درصدی)، امریکا با تولید ۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تن (کاهش ۲.۳ درصدی) و روسیه با تولید ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن (افزایش ۲.۸ درصدی) طی ۷ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی در رتبه‌های دوم تا پنجم ایستادند.

همچنین کره جنوبی باتولید ۳۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد خام (افت ۱.۸ درصدی)، آلمان باتولید ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن (افت ۴.۶ درصدی)، ترکیه با تولید ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزارتن (افت ۱۳.۵ درصدی)، برزیل با تولید ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تن (کاهش ۸.۶ درصدی) و ایران با تولید ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن (رشد ۴.۱ درصدی) در رتبه‌های ششم تا دهم جهان جای گرفتند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: