کد خبر: ۴۰۲۶۵۵
۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
0
محمدرضا موثقی نیا طی بازدید از شرکت مهندسی فناور معادن و فلزات بر ضرورت استفاده گسترده از ظرفیت های MMTE در صنایع فولاد تاکید کرد.

تاکید موثقی نیا بر ضرورت استفاده گسترده از ظرفیت های MMTE در صنایع فولاد

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، محمدرضا موثقی نیا، معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو، با حضور در شرکت مهندسی فناور معادن و فلزات و دیدار با مدیران ارشد این گروه، از نزدیک با قابلیت‌ها و دستاورد‌های این گروه در حوزه معادن و صنایع معدنی آشنا و در جریان روند فعالیت‌ها قرار گرفت.

همچنین وی با حضور در نشست تخصصی ارزیابی فعالیت‌های گروه MMTE، پس از دریافت گزارشی از روند اقدامات و فعالیت‌های این شرکت در عرصه معادن و صنایع معدنی که از سوی علی همتی مدیرعامل شرکت MMTE ارائه گردید، از مجموعه تجارب و دستاورد‌های این گروه را در توسعه صنعت فولاد تقدیر کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه تجارب MMTE طی دو دهه گذشته در عرصه‌های متعدد حوزه طراحی و اجرای طرح‌های گوناگون صنعت فولاد در سراسر کشور که به ارتقاء سطح تولید فولاد انجامیده، گویای رتبه و توان فنی گسترده این شرکت بوده است افزود: ظرفیت‌های حاصل از انباشت مهارت‌های ارزشمند این گروه باید در برنامه پیش روی توسعه معادن و صنایع معدنی ایران به طور فراگیر به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه پیشبرد فعالیت‌ها این شرکت کماکان با پشتیبانی‌های لازم در سطوح مختلف ایمیدرو ادامه خواهد یافت عنوان کرد: در این راستا لازم است با اصلاح و به روز رسانی اساسنامه شرکت، روند حرکتی توسعه معادن و صنایع معدنی در حوزه‌های غیرفولادی شتاب گیرد.

در این دیدار، همتی تصریح کرد: این گروه همگام با استراتژی و راهبرد‌های ابلاغی ایمیدرو و با در اختیار داشتن مزیت‌های متنوعی، چون برخورداری از دانش فنی میدرکس، سرمایه انسانی شاخص و نیز تجارب بهینه در اثنای اجرای طرح توانسته است سهم مهمی در تحقق اهداف تولید آهن اسفنجی و نیز گسترش صنایع روزآمد در قطب‌های دارای ذخایر معدنی کشور داشته باشد.

همچنین در این نشست، معاونان، مدیران و مدیران عامل شرکت‌های تابعه گروه ضمن تشریح حوزه‌های مسوولیت، گزارش جامعی از عملکرد حوزه مدیریتی خود در ادوار مختلف ارائه دادند.

معاون مهندسی و تکنولوژی MMTE در این نشست توانمندی‌های فنی و مهندسی را معرفی نمود و گفت: شرکت با تکیه بر پتانسیل و قابلیت‌های نیروی انسانی جوان و باتجربه خود طی سال‌های حضور در عرصه فولاد توانسته است با طراحی و به روز آوری مستمر نرم افزار‌های مورد نیاز پروژه‌های جاری، علاوه بر توان افزایی در شبکه دانش و فناوری و مهارت‌های خود، مسیر توسعه طرح‌ها را متناسب با الگوی زمانی و هزینه‌ای پیش بینی شده به خوبی طی نماید.

به گفته محمدزاده، گروه MMTE به عنوان یک شرکت ایرانی با تمرکز بر بهینه سازی و ارتقاء ظرفیت پلنت ها، دستاورد‌های شاخصی در حوزه مهندسی صنعت فولاد ایران به ثبت رسانده است که از جمله آن می‌توان به ارتقاء توان واحد‌های سری ۸۰۰ و یک میلیون تن مبتنی بر تکنولوژی میدرکس اشاره نمود که طی آن ظرفیت این واحد‌ها به ترتیب به یک میلیون تن و در واحد‌های مگامدول به ۱۸۵۰ هزار تن در سال ارتقاء یافته است.

در این نشست، شمس الدین، مدیر توسعه بازار گروه MMTE، نیز عمده‌ترین دستاورد‌های این گروه را در اجرا و بهره برداری موفق طرح‌های مختلف گندله سازی، آهن اسفنجی و فولادسازی را مطرح و با اشاره به توانمندی‌های این گروه خواستار ارائه حمایت‌های قانونی و پشتیبانی‌های لازم از سوی ایمیدرو در جهت پیشبرد برنامه‌های آتی شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: