کد خبر: ۴۰۲۷۹۹
۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
0
معاون علمی، فناوری ‌رئیس‌ جمهور‌ گفت: کشور در حوزه هوش مصنوعی از نظر علمی جایگاه خوبی دارد و در منطقه در این حوزه در رتبه دوم قرار دارد.

روح‌الله دهقانی‌فیروزآبادی در ارتباط با اهمیت رویداد جایزه مصطفی (ص) اظهار داشت: پیشرفت‌های علمی بخشی از فرآیند است، اما دنیا باید بداند که ایران در چه جایگاه علمی قرار دارد و کشور اگر بخواهد جایگاه خود را در حوزه‌های علمی نشان دهد نیازمند برگزاری برخی رویداد‌های بین‌المللی با همین هدف است تا دانشمندان و تاثیرگذاران علمی ایران را بشناسند.

وی افزود: جایزه مصطفی رویداد بزرگی در سطح بین‌المللی و جهان اسلام است و برگزار کردن این برنامه در هر دو سال یکبار، انرژی خوبی را از کشور و برگزارکنندگان می‌گیرد؛ همه این تلاش‌ها برای آن است که جهان اسلام و همه دنیا ایران را بشناسند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به دستاورد‌های این جایزه برای کشور عنوان کرد: اگر دانشمندان خارجی ایران را بشناسند و ارتباطات توسعه پیدا کند، جایگاه کشور در دنیا تثبیت می‌شود و با ایجاد همکاری‌های بین‌المللی، این همکاری‌های گسترده دیگر قابل تحریم نیست.

وی ادامه داد: وقتی از داشتن محصول یا تکنولوژی حرف می‌زنیم، با توجه به اینکه اعتقاد به عقبه و زیرساخت باورپذیری آن ایجاد شده، مردم دنیا به آن اعتماد می‌کنند؛ از این رو ترویج توان علمی کشور و ایجاد روابط بین‌الملل برای کشور یکی از اصل زیرساختی توسعه علمی کشور است که جایزه مصطفی یکی از برنامه‌های این راهبرد است.

دهقانی‌فیروزآبادی با اشاره به جایگاه ایران در حوزه هوش مصنوعی تصریح کرد: کشور در حوزه هوش مصنوعی از نظر علمی جایگاه خوبی دارد و در منطقه در این حوزه در رتبه دوم قرار دارد، اما از بعد کاربرد در دنیا در رتبه ۷۷ به بعد قرار داریم و این یعنی نتوانستیم به خوبی زنجیره تبدیل علم به فناوری و فناوری به نوآوری را تکمیل کنیم، از طرفی رتبه دوم منطقه در بعد علمی نشان‌دهند آن است که کشور در این حوزه قابلیت بالایی دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به میزبانی اصفهان از این دوره جایزه مصطفی (ص) اظهار داشت: استان اصفهان در حوزه هوش مصنوعی هم بچه‌های تیزهوشی دارد و هم از مدیران آینده‌نگری برخوردار است که به خوبی می‌دانند در کجا باید سرمایه‌گذاری کنند.

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد که یکی از استان‌های پیشرو در کشور در حوزه هوش مصنوعی استان اصفهان خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: