May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
در دیدار با رئیس انجمن سرب ایران مطرح شد:
کد خبر: ۴۰۵۲۷۲
۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
0
محمد رضا موثقی نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: معادنی کشف شده ای در حوزه سرب وجود دارد که نیاز است از سوی بخش خصوصی مورد بهره برداری قرار گیرد.

موثقی نیا: بخش خصوصی از ظرفیت معادن کشف شده سرب استفاده کند

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، موثقی نیا در دیدار با رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان و صادرکنندگان سرب افزود: دولت و وزارت صمت در تلاش هستند تا بخش خصوصی بازیگر اصلی توسعه بخش معدن و صنایع معدنی شود.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت در این نشست که خدایار کریم نژاد مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، حسام مقدمعلی معاون طرح‌های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو و حمید رضا حمایت مدیر مجتمع سرب روی مهدی آباد نیز حضور داشتند، اظهار داشت: برای بهره گیری بیش از پیش از ظرفیت‌های معدنی سرب، اکتشافات توسعه می‌یابد و ذخایر فعلی نشان می‌دهد که معدنکاری سرب در ایران قابلیت افزایش بیش از دو تا سه برابری دارد.

وی ادامه داد: در دنیا نسبت استخراج به ذخایر ۵.۴ است که این رقم در ایران تنها ۱.۷ است که این نسبت از ظرفیت‌های بالای معدنکاری سرب در جهت تامین خوراک صنایع پایین دستی آن خبر می‌دهد.

مقدمعلی معاون ایمیدرو نیز طی سخنانی با اشاره به ذخیره ۴.۱ میلیون تنی فلز محتوا سرب در ایران، گفت: یکی از نکات مورد توجه در این صنعت این است که بخش عمده‌ای (حدود ۷۵ درصد) در ذخایر سرب ایران در معدن مهدی آباد قرار دارد که این امر لزوم افتتاح طرح‌ها و توسعه این معدن را نمایان می‌سازد.

طی این جلسه حسین جوادی رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن کارفرمایان تولیدکنندگان و صادرکنندگان سرب ایران گزارشی از وضعیت ذخایر، ظرفیت‌های تولید و نیاز صنعت سرب به مواد اولیه ارایه کردند. همچنین بررسی عوارض صادرات کنسانتره سولفیدی سرب، لزوم محدودیت در صدور پروانه‌های بهره برداری واحد‌های بازیافت و توسعه اکتشافات کانسار‌های سرب از موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

طبق این گزارش، ایران در جایگاه ششم دارنده ذخایر "سرب" (با ۴.۱ میلیون تن فلز محتوا) و "روی" (با ۱۲ میلیون تن فلز محتوا) جهان است. همچنین تولید شمش سرب در ایران ۲۲۰ هزار و شمش روی ۱۸۰ هزار تن است. این در حالی است که ظرفیت تولید کارخانه‌های شمش سرب ۱.۱ میلیون و ظرفیت تولید کارخانه‌های شمش روی ۴۹۰ هزار تن است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: