April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۳۷۲
۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
0
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در اقدامی بی‌سابقه ۵۰۰۰ میلیارد تومان وام به منظورکمک به توسعه اشتغال زیست‌بوم نوآوری کشور به شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق با اولویت مناطق محروم و مرزی پرداخت می‌کند.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پیشگام حمایت از توسعه اشتغال زیست‌بوم نوآوری شد

اقتصاد دارای پنج مولفه درون زایی، مولد بودن، دانش بنیان بودن، مردمی بودن و برون گرایی است و باید دانست که تولید و فرهنگ جهادی از مولفه‌های اشتغال آفرینی است، لذا در حوزه اشتغال، زیست بوم اشتغال طراحی شد که آموزش، مشاوره و اجرا از جمله گام‌های طرح است، زیست بوم اشتغال متناسب با نوع مخاطب است.

زیست بوم ملی اشتغال حلقه‌های مختلف اشتغال و تولید را در کنار هم و متناسب با نوع مخاطب تعریف می‌کند، تحقق این زیست‌بوم مستلزم دو امر مهم است، بحث اول ترویج، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی است و دوم اینکه همه دستگاه‌های حاکمیت با هم به سمت تولیدِ اشتغال حرکت کنند و از همه ظرفیت‌های ملت نیز بهره‌برداری شود.

قرارگاه ملی اشتغال پیشنهادی است که می‌تواند توسعه دهنده "زیست بوم ملی اشتغال" باشد، در این قرارگاه به دنبال توسعه فناوری خواهیم بود و در هر دستگاه پایگاه اجرایی زیست بوم ملی اشتغال تشکیل شده است. نهاد‌های مرتبط با حوزه اشتغال در استان‌ها، استانداران فرماندهان پایگاه‌های استانی اشغال آفرینی خواهند کرد و در هر منطقه و بخشی این پایگاه‌های کوچک و بزرگ ایجاد خواهد شد تا از همه ظرفیت مردم استفاده شود.

 

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، در مراسمی با حضور دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دکتر «محمدصادق خیاطیان» رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، به منظور آسان‌سازی پرداخت وام به شرکت‌های دانش‌بنیان، تفاهم‌نامه همکاری بین ۲ نهاد امضا شد.

در این مراسم دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، اظهار داشت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به بسیاری از متغیر‌ها به دید سودآوری نگاه نمی‌کند؛ اما به برکت همین حمایت‌ها شاهد افزایش سود بانک هستیم.

وی افزود: همکاری مطلوبی بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی شکل گرفته است. از تعامل‌های قبلی نیز نتایج خوبی حاصل شده و تلاش می‌کنیم با سرعت بخشیدن به کارها، پرداخت‎های این حوزه را در اولویت قرار دهیم، زیرا حوزه دانش بنیان برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

دکتر «شمسی‌نژاد» از افتتاح مرکز نوآوری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: اقدامات مفیدی را در حوزه نوآوری در دستور کار قرار داده‌ایم و این مرکز به زودی افتتاح می‌شود.

 

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بیان کرد: همکاری نزدیکی با بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی داشتیم تا اساسنامه بانک‌های قرض‌الحسنه را اصلاح کنیم و بتوانیم محدوده کار را گسترش دهیم. خوشبختانه اکنون اساسنامه تغییر کرده تا بتوان بر مبنای قرض‌الحسنه، حوزه‌های بیشتری را تحت پوشش داد. بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تلاش ویژه‌ای برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان دارد در ادامه مراسم دکتر «محمدصادق خیاطیان» رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه همکاری بسیار خوبی بین صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران شکل گرفته، این همکاری به سرعت در حال توسعه است و این موضوع نشان‌دهنده تلاش ویژه این بانک برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی تأکید کرد: بحث دانش‌بنیان‌ها، نیاز روز کشور است. همه ارکان کشور به ویژه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، رئیس جمهور و سایر ارکان نظام، اهمیت ویژه‌ای برای حوزه دانش‌بنیان‌ها قائل هستند و باور داریم اگر قرار است شاهد تحولی در اقتصاد کشور باشیم، یک رکن بسیار مهم آن، شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به همکاری مطلوب بانک‌ها در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، تصریح کرد: نظام بانکی که بخشی از تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را برعهده دارد با وجود همه فراز و نشیب‌ها، عملکرد مثبتی داشته و این عملکرد شایسته قدردانی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: موضوع تبصره ۱۸ اگرچه مربوط به وام‌های تکلیفی است، اما مبتنی بر موضوع اشتغال دانش‌بنیان‌ها است.


او افزود: بیشتر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مشکل بیکاری مواجه هستند و شرکت‌های دانش‌بنیان، برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی زمینه بسیارخوبی را فراهم کرده‌اند.

 

«خیاطیان» با تأکید بر اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، روند مهاجرت را معکوس و شرایط اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را فراهم می‌کند، افزود: از سوی دیگر هزینه اشتغال در حوزه دانش‌بنیان در مقایسه با سایر بخش‌ها، بسیار پایین است و ارزش‌افزوده‌ای که ایجاد می‌کند، بسیار بالا است. شایان ذکر است بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق نسبت به شناسایی و ارزیابی متقاضیان اقدام و آن‌ها را برای دریافت وام به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران معرفی می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: