April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۵۹۸۳
۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
0
در اولین روز هفته پژوهش با حضور مدیر عامل بانک توسعه تعاون در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تفاهم نامه همکاری بین بانک و این نهاد پژوهشی امضا شد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون: خدمت به جامعه علمی و دانشگاهی را جزو افتخارات خود می دانیم

به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، محمد شیخ حسینی اعلام کرد: این تفاهم نامه برای بانک بسیار مهم است چرا که جامعه هدف، نخبگان و اهل علم هستند و ما خدمت به این عزیزان را جزو افتخارات خود می‌دانیم.

وی افزود: با توجه به اینکه بانک توسعه تعاون یک بانک توسعه‌ای است خدمات خود را با کمترین کاغذ بازی و پیچیدگی‌های اداری در اختیار اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی قرار می‌دهیم.

شیخ حسینی ادامه داد:جلب رضایت مشتریان جدید که ما در بانک توسعه تعاون آن‌ها را جزو شرکای کلیدی خود می‌دانیم بسیار مهم است.

این مقام ارشد بانکی اعلام کرد:این تفاهم نامه را به عنوان فتح باب و گام اول در جهت توسعه تعامل با جامعه دانشگاهی می‌دانیم.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت:براساس این تفاهم نامه افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات بر بستر سامانه تی تی پلاس و به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

سید باقر فتاحی، رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز در این مراسم گفت: پرداخت تسهیلات به عنوان مزیت رقابتی بانک توسعه تعاون محسوب می‌شود. تلاش داریم دراین تفاهم نامه خدمات بانک را دربالاترین کیفیت ارائه دهیم.

وی افزود:می توان پروژه‌های مشترک تحقیقاتی بین مرکز آموزش و پژوهش بانک و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تعریف کرد.

دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این مراسم گفت:این پژوهشگاه همچون دانشگاه تهران که مادر دانشگاه‌های ایران است به عنوان مادر پژوهشگاه‌ها در حوزه علوم انسانی محسوب می‌شود.

وی افزود:از توسعه تعامل با بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک توسعه‌ای استقبال می‌کنیم.

گفتنی است بر اساس این تفاهم نامه در صورت تمرکز حساب‌های پس انداز کارکنان پژوهشگاه نزد شعب بانک، معرفی شدگان از سوی این نهاد در اولویت دریافت تسهیلات قرار می‌گیرند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: