April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۷۲۷۲
۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
0
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: امروز با توجه به شرایط محدودیت ارزی کشور ، واردات آن دسته از محصولات فولادی که در داخل کشور ظرفیت خالی تولید دارد، خلاف است و باید شرایط را برای تولید حدا کثری این صنایع ایجاد کرد.

واردات محصولات فولادی كه كمبود نداریم خلاف است

مصطفی طاهری تصریح کرد: واردات فقط برای آن بخش از محصولات فولادی که در کشور کمبود وجود دارد، علی‌رغم محدودیت ارزی قابل‌پذیرش است و لازم است پس از واردات نظارت‌های لازم انجام شود تا اطمینان حاصل شود این واردات به چرخه سودا گری در بازار وارد نشود.

عضو کمیسیون صنایع مجلس یادآور شد: امروز میزان تولید فولاد کشور دو برابر نیاز کشور است، در بخش شمش بالغ‌بر ۳۵ میلیون تن و در بخش نورد شاید ۶۰ میلیون تن تولید داریم.

وی گفت: ا کنون در اوایل زنجیره فولاد ضعف داریم. بخش ورق سرد به میزان نیاز توسعه نیافته و کمبود وجود دارد و تقاضا بیش از تولید است و علاوه بر آن در بخش‌های مختلف خلأ تولید یا کمبود وجود دارد.

طاهری خاطرنشان ساخت: امروز در زمینه تولید میلگرد و نیز حتی در ورق گرم با فعال کردن همه سرمایه‌گذاری‌های قبلی نیازی به واردات وجود ندارد.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی پیرامون عملکرد برخی شرکت‌های نوردکار که خرید خود را از بورس کالا انجام میدهند، اما تعهدی برای عرضه در بورس کالا ندارند، گفت: محصولات نهایی بخش نورد، اقلام کوچکی است که عرضه آن در بورس روان نخواهد بود، اما امکان نظارت بر عملکرد آن‌ها وجود دارد و توسط سازمان توسعه تجارت می‌توان به این عرصه ورود کرد. آمار‌های منتشرشده گویای آن است که در هفت‌ماهه منتهی به مهرماه امسال ۷۹۷هزار تن محصولات فولادی وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش ۶۴.۳ درصدی داشت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: