May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۰۲۹۱
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
0
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: بخش قابل توجهی از رشد اقتصاد از محل تولید و صادرات نفت و میعانات گازی، تولید گاز و تأمین خوراک موردنیاز پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها به انجام رسیده است.

نفت؛ همچنان پاشنه آشیل اقتصاد ایران

محسن خجسته‌مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست مدیران ارشد این شرکت با اشاره به تحقق این رشد اقتصادی، گفت: شرکت ملی نفت ایران به معنای واقعی کلمه اثبات کرده است که پیشران توسعه اقتصادی کشور است.

 

وی ضمن تاکید بر فرآیند افزایش تولید و ضرورت توسعه میدان‌های نفت و گاز اظهار کرد: نگهداشت، رکن اصلی فعالیت‌های ماست؛ اما برای افزایش تولید و غلبه بر کاهش‌های طبیعی، باید سریع تصمیم گیری و اقدامات لازم انجام شود. شرکت ملی نفت ایران از توانمندی‌های زیادی برخوردار است و به همان نسبت نیز انتظارات بالایی از عملکرد این شرکت مدنظر است؛ برهمین مبنا باید تلاش کرد تا با آمادگی کامل برای انجام مأموریت‌های خود در سال ۱۴۰۳ حاضر شویم.

 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه برای دستیابی به اهداف بلندمدت در صنایع نفت و گاز، باید عملکرد اجرایی بخش‌های مختلف در شرکت ملی نفت مورد بررسی و آسیب‌شناسی دقیق قرار گیرد، تصریح کرد: هدف از برگزاری جلسات با مدیران ارشد این شرکت نیز، افزایش میزان بهره‌وری متناسب با نیازها و ضوابط سازمانی است.

 

خجسته‌مهر ادامه داد: عمده آسیب‌هایی که متوجه سازمان است در دو بخش درون و برون سازمانی قابل ارزیابی است که با توجه به محدودیت زمان، لازم است تا در عرصه رفع مشکلات درون سازمانی به عنوان گام اول در ارتقای بهره‌وری سازمان اقدام شود. برای تحقق عنصر بهره‌وری، باید درک واقع‌بینانه‌ای از شرایط موجود داشته باشیم و سطح بهره‌وری سازمانی را متناسب با نیازها ارتقا دهیم.

 

بیشتر بخوانید: تفاهم برای واگذاری بخشی از بازار انرژی روسیه به ایران

 

خجسته‌مهر در پایان ضمن قدردانی از حضور پرشور کارکنان شرکت ملی نفت ایران در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، اظهار امیدواری کرد تا با همگرایی میان نمایندگان مردم در مجلس و مجموعه صنعت نفت به عنوان رکن اصلی اقتصادی کشورمان نتایج خوبی برای مردم حاصل شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: