April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۰۹۹۹
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰
0
سخنگوی صنعت آب، گفت: موجودی مخازن سد‌های کشور تا ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ با ۴۷ درصد پرشدگی، معادل ۲۳.۱۸ میلیارد مترمکعب است.

حجم آب مخازن سد‌ها ۱۰ درصد کمتر از سال گذشته است

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب گفت: بارش‌های رخ داده در روز‌های گذشته و وجود نزولات آسمانی به معنی برطرف شدن کمبود نیاز آبی نیست و نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان لازم است مدیریت مصرف در سراسر کشور لحاظ شود.

سخنگوی صنعت آب کشور با تشریح وضعیت مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۶ اسفندماه گفت: ورودی سد‌های کشور در حال حاضر ۱۳.۲۰ میلیارد مترمکعب است که نسبت به سال آبی گذشته با کاهش ۲۵ درصدی روبرو است. این در حالی است که میزان ورودی به سد‌های کشور در سال گذشته ۱۷.۶۰ میلیارد مترمکعب بوده است.

وی در خصوص خروجی سد‌های کشور نیز گفت: خروجی سد‌های کشور از ۱۰.۹۱ میلیارد مترمکعب در سال آبی گذشته به حجم ۱۱.۷۱ میلیارد مترمکعب رسیده است که نشانگر رشد ۷ درصدی میزان تأمین مصارف از محل سد‌ها نسبت به سال گذشته است.

قاسم‌زاده، موجودی مخازن سد‌های کشور را در ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ با ۴۷ درصد پرشدگی، معادل ۲۳.۱۸ میلیارد مترمکعب خواند و بیان داشت: این میزان در سال گذشته ۲۵.۷۹ میلیارد مترمکعب بوده که نشانگر ۱۰ درصد افت نسبت به سال گذشته است.

سخنگوی صنعت آب کشور، با اشاره به حجم پایین ذخیره سد‌های تهران، درصد پرشدگی سد‌های پایتخت را ۱۳ درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۲۶ اسفند ماه با افت ۱۲ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس آمار ایستگاه‌های باران‌سنجی وزارت نیرو، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت دارای ۲۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: