کد خبر: ۴۱۲۵۸۸
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
0
سکوی تامین مالی جمعی پولسار یکی از جدیدترین خدمات کارگزاری بانک سامان بوده که اواسط سال ۱۴۰۲ موفق به اخذ مجوز تامین مالی جمعی تحت عنوان پولسار از کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی شرکت فرابورس ایران شد. پولسار با هدف ایجاد پل ارتباطی میان سرمایه گذاران و سرمایه پذیران با شعار “پولسار، پولساز …” گام به عرصه سکو‌های تامین مالی نهاده و طی۶ ماه ابتدایی فعالیت خود، موفق به تامین مالی جمعی بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال در پروژه‌های مختلف گردید.

پولسار؛ پلتفرمی برای سرمایه‌گذاری امن و بازدهی مناسب

پولسار، به عنوان نوزدهمین پلتفرم تامین مالی جمعی کشور، با ارائه رویکردی نوین، کسب و کار‌ها را به منظور تأمین مالی سریع و آسان تشویق می‌کند. این پلتفرم فرصتی را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد تا با ریسک کم و بازدهی مناسب، در پروژه‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنند.
پلتفرم تامین مالی جمعی پولسار طی ۶ ماه ابتدایی فعالیت خود با انجام اقداماتی همچون.
برگزاری رویداد‌های مشاور‌های آشنایی سرمایهگذاران خرد با اکوسیستم تامین مالی جمعی
امضا تفاهم نامه‌هایی جهت کمک به تامین مالی آسان شرکت‌های دانش بنیان
تهیه و تدوین گزارش‌های کارشناسی پرونده‌های تامین مالی
مشارکت و همکاری در جلسات کارشناسی سازمان بورس و فرابورس با رویکرد ارتقای بازار تامین مالی جمعی پولسار
گامی مهم را در مسیر حرکت به سوی تحول دیجیتال کارگزاری بانک سامان و ارتقا سطح تامین مالی جمعی در سطح کشور برداشت.
در این مسیر همواره کارشناسان پولسار با شناخت دقیق نیاز‌های مشتریان و بازار، خدمات مشاور‌های و تحلیل داده، سرویس‌هایی با هدف افزایش رضایت و تجربه سرمایهگذاران و سرمایهپذیران ارائه می‌دهند.
از مهم‌ترین چشم انداز‌های پلتفرم پولسار در سال پیش رو توسعه فرآیند فراهم سازی بستری نوین با استفاده از ابزار‌های تحلیلی و فناوری محور در جهت ارائه بالاترین سطح کیفیت خدمت و تجربه کاربری بالا برای سرمایهگذاری امن و ارتباطی موثر میان سرمایه گذاران و سرمایهپذیران و به حداکثر رساندن بازدهی در کنار کاهش ریسک سرمایه گذاری و تامین مالی آسان و سریع برای سرمایه پذیران می‌باشد. علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.pulsar.ir مراجعه نمایند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: