کد خبر: ۴۱۲۶۵۰
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
0
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران از احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی طی سال گذشته خبر داد.

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحد‌های صنعتی است، در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ‌ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک‌هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک‌های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ‌ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن‌ها شهرک‌های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک‌های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست‌های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود، همچنین افزایش سرمایه برای واحد‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم‌ترین بحثی که واحد‌های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد‌ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش‌هایی در شهرک‌های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک‌ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به واحد‌های صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت‌های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحد‌های کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می‌روند، سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحد‌های تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالا‌های اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید‌های نظارتی بر روی کالا‌های اساسی انجام می‌شود، اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالا‌ها نظارت می‌کنند، اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود، افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران، اگر کالایی که وارد می‌شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: