کد خبر: ۴۱۳۴۱۹
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
0
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: شرکت‌های خلاق مهم‌ترین ابزار برای پیشگیری و حل شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی حاصل از توسعه فناوری هستند.

نوآوری اجتماعی مهمترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی، فرهنگی و طبقاتی است

روح الله دهقانی، معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری روز سه شنبه در آیین افتتاح رویداد علمی مانوین عنوان کرد: خداوند دو بازوی دانش و هنر را به انسان عطا کرده است که تفاوت‌های ماهوی دارند. علم و دانشی که خداوند به انسان داده محصولاتی دارد، در واقع «فناوری» ماحصل علم است و «هنر و فرهنگ» به خلق آثار ارزشمند هنری منجر می‌شود.

دهقانی افزود: وقتی اقتصاد به این محصولات اضافه می‌شود، بنگاه‌های اقتصادی شکل می‌گیرند و ارزش افزوده خلق می‌شود؛ در ترکیب علم و فناوری و اقتصاد خلق ارزش می‌کند و ترکیب هنر با اقتصاد، شکل دهنده موسسات هنری است که ارزش خلق می‌کنند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان این‌که شرکت‌های خلاق در ترکیب نوآوری با هنر به خلق ارزش افزوده منجر می‌شوند، افزود: در ترکیب بنگاه‌های محصولات مبتنی بر فناوری با نوآوری، شرکت دانش بنیان شکل می‌گیرد و در ترکیب نوآوری با بنگاه‌های هنر و فرهنگ، شرکت خلاق ایجاد می‌شود؛ بنابراین هویت شرکت دانش‌بنیان و شرکت خلاق مجزا از یکدیگر هستند، اما به یک اندازه در خلق ارزش افزوده، توسعه اقتصاد و اعتلای جامعه اهمیت دارند.

دهقانی ادامه داد: ارزش محصولات صنایع خلاق و فناوری‌های نرم را حتی می‌توان بالاتر از محصولات دانش‌بنیان دانست؛ چرا که با روح و ذات انسان سروکار دارند؛ بنابراین باید محدوده و جایگاه ارزشمند شرکت‌های خلاق را پاس بداریم و از فعالانی که در این حوزه تلاش و خلق ارزش می‌کنند، حمایت کنیم.

وی با تأکید بر نقش شرکت‌های خلاق در پر کردن شکاف‌های طبقاتی، اجتماعی و اقتصادی حاصل از توسعه فناوری گفت: معتقدم شرکت‌های خلاق مهم‌ترین ابزار و راهکار برای پیشگیری و حل شکاف‌های طبقاتی و اجتماعی هستند که در اثر توسعه فناوری بروز می‌کنند. تلاش می‌کنیم اصالت و جایگاه این صنایع خلاق حفظ و تثبیت شود و امیدوارم مانوین بتواند منشا ایجاد یک تحول اساسی در شناخت و ارتقای جایگاه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم و فرهنگی باشد.

دهقانی گفت: تمام تلاش ما در معاونت علمی این است که اثربخشی این حوزه را در اقتصاد و مسائل اجتماع پررنگ کنیم. با توجه به اینکه برای حل مسائل اجتماع بسیار چشمگیر هستند و مهم‌ترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و طبقاتی هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: