کد خبر: ۲۶۸۵۳۰
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰
0
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: میزان درآمدها طبق محکومیت پرونده‌های قاچاق در سال 96 بالغ بر 50 درصد رشد داشتیم. این نشان می‌دهد، سال قبل نه تنها برخوردها کم نشده، رشد هم داشته است و تصور صحیحی نیست که 95 درصد پرونده‌های قاچاق تبرئه می‌شوند.
پول‌نیوز - رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در میزان درآمدها، طبق محکومیت پرونده‌های قاچاق در سال 96 بالغ بر 50 درصد رشد داشتیم.

جمال انصاری در مورد اینکه برخی دستگاه‌های کاشف قاچاق معتقدند بیش از 95 درصد پرونده‌های قاچاق حکم تبرئه می‌گیرند، آیا واقعاً این گونه است؟ اظهار داشت: همه دستگاه‌ها باید ساز و کار جدی برای برخورد با قاچاق به عنوان یک پدیده مذموم و مخرب فراهم کنند. سازمان تعزیرات به عنوان نهایی‌ترین و پر برخوردترین دستگاه در رابطه با قاچاق کالا و ارز تصمیم می‌گیرد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تأکید کرد: میزان درآمدها طبق محکومیت پرونده‌های قاچاق در سال 96 بالغ بر 50 درصد رشد داشتیم. این نشان می‌دهد، سال قبل نه تنها برخوردها کم نشده، رشد هم داشته است و تصور صحیحی نیست که 95 درصد پرونده‌های قاچاق تبرئه می‌شوند.

رشد 50 درصدی درآمد ناشی از قاچاق

وی با بیان این مطلب که میان دستگاه‌های ضابط و کاشف با دستگاه‌ تصمیم‌گیرنده که حکم نهایی به پرونده‌ها می‌دهند باید تفاوت قائل شد، تصریح کرد: حدود وظایف مشخص است و ضابطان گزارش تهیه می‌کنند و مرجع نظارتی و تصمیم گیرنده سازمان تعزیرات و قوه قضاییه است.

این مقام مسئول یادآور شد: در فرایند رسیدگی و حکم پرونده یک رأی صادر نمی‌شود، بلکه بعد از آن مراحل مختلفی را طی می‌کند تا پرونده به قطعیت برسد. عدد 95 درصدی برای برائت پرونده‌های قاچاق نداریم. ساز و کارهایی در سازمان تعزیرات فراهم شده تا افراد به استحقاق خود برسند و اگر کالایی خلاف قوانین و مقررات توقیف شده به حق و حقوق خود برسند.

وی افزود: مرجع تطبیق کالا با اسناد، گمرک است و نه دستگاه کاشف. بیش از 60 درصد آرا برائت در پرونده‌های قاچاق به دلیل این است که گمرک می‌نویسد، این کالا 100 درصد با اسناد ارائه شده منطبق است. همکاران من و قوه قضائیه نمی‌توانند غیر از این رایی صادر کنند. اگر از کار مولد و واردات صحیح کالا حمایت کنیم، ممکن است خلاف جریان ما کالایی کشف شد که قاچاق نباشد، بنابراین باید کالا به افراد باز گردد.

انصاری از تقویت اقدامات در حوزه ساماندهی مبارزه با قاچاق کالا خبر داد و گفت:‌ اگر کالایی خلاف ضوابط ضبط شده، باید در کمترین زمان ممکن مسترد و اگر باید ضبط شود اقدامات بعدی صورت می‌گیرد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: