April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۱۹۰۰
۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
0
شرکت نفت بزرگ عربستان، آرامکو همچنان بازار آمریکا را استراتژیک می‌بیند و طرح هایی برای گسترش بزرگترین پالایشگاه آمریکا با یک مجموعه پتروشیمی دارد .
پول‌نیوز - عبدالعزیز الجدیمی، رئیس فعالیت‌های پایین‌دستی آرامکو گفت علی رغم روابط پیچیده عربستان و آمریکا در زمینه های مختلف، شرکت نفت بزرگ عربستان، آرامکو همچنان بازار آمریکا را استراتژیک می‌بیند و طرح هایی برای گسترش بزرگترین پالایشگاه آمریکا با یک مجموعه پتروشیمی دارد .

عربستان ظرفیت پالایشگاهی خود را در آمریکا افزایش می‌دهد

بزرگترین پالایشگاه آمریکا و بزرگترین پالایشگاه در آمریکای شمالی موتیوا با ظرفیت 630 هزار بشکه در روز است. این پالایشگاه در بندر آرتور تگزاس قرار دارد و توسط آرامکوی عربستان کنترل می‌شود.

موتیوا قصد دارد 6.6 میلیارد دلار برای توسعه پالایشگاه بندر آرتور و ساخت مواد شیمیایی و 1.9 میلیارد دلار در مجتمعی در تگزاس برای تولید بنزن و پاراکسیلن سرمایه‌گذاری کند .

الجدیمی با اشاره به اینکه هدف آرامکو راه اندازی تاسیسات در اواخر 2022 یا 2023 است، گفت:« سرمایه‌گذاری ما در موتیوا پس از جدایی از شل و اضافه کردن مواد شیمیایی ثابت می کند که ما به آمریکا به عنوان یک بازار رو به رشد و پر منفعت نگاه می کنیم ».

علیرغم قتل جمال خاشقچی و احیای قانون نوپک که به آمریکا اجازه تعقیب قانونی اعضای اوپک را به خاطر تخطی از قوانین آنتی تراست می دهد، آمریکا همچنان یک بازار کلیدی برای آرامکوی عربستان است .

طبق گفته الجدیمی، آرامکو قصد دارد ظرفیت پالایشگاهی خود را در آمریکا تا 1.5_1 میلیون بشکه در روز بالا ببرد. وی جزئیات پروژه ها را اعلام نکرد.

آرامکوی عربستان طرحی بلندپروازانه برای دو برابر کردن ظرفیت پالایشگاهی خود دارد و به شدت در فعالیت های پالایشگاهی و تولید مواد شیمیایی در سراسر جهان سرمایه‌گذاری می‌کند چون می‌خواهد بازارهای پایین دستی بیشتری را برای نفت خام خود حفظ کند .

امین ناصر، مدیر اجرایی آرامکو در مصاحبه ای گفت که این شرکت نفتی قصد دارد میلیاردها دلار برای به دست آوردن گاز طبیعی در آمریکا هزینه کند. این طرح بخشی از استراتژی آرامکو برای تقویت تجارت گاز خود و تبدیل شدن به یک بازیگر اصلی در زمینه گاز طبیعی جهان است .
منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: