April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۹۵۷۱
۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶
0
پول نیوز - رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران اشاره کرد که بیش از ۱۳۹۰۰ واحد صنایع غذایی از سازمان غذا و داروی ایران مجوز دریافت کرده اند.

به گزارش پول نیوز، کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کاهش مصرف نمک، شکر و چربی در محصولات غذایی توسط مردم را مستلزم فرهنگ سازی و آشنایی عموم اقشار جامعه با خطرات و مصرف بالای مواد غذایی پر نمک، چربی و قند بالا دانسته است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران، از گسترش گرسنگی در جهان بیان کرد: فائو روند گرسنگی در جهان را صعودی اعلام کرده؛ به طوری که تعداد افراد گرسنه جهان از ۸۱۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷ به ۸۲۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۸ میلادی افزایش یافته است که نشان دهنده لزوم بازنگری در رویکرد مبارزه با فقر غذایی و گرسنگی در جهان است.

بیش از 13 هزار واحد صنایع غذایی مجوز گرفتند


وی در ادامه با اشاره به آمار ۶۷۰ میلیون نفری سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد از تعداد افراد بالغ چاق در جهان گفت: رژیم‌های غذایی ناسالم و بی تحرکی تعداد ابتلا به چاقی در جهان را نه تنها در کشور‌های توسعه یافته، بلکه در کشور‌های کم درآمد نیز افزایش داده است.


دبیر کل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، تصریح کرد: با توجه به شهرنشینی و تأثیرات آن بر زندگی مردم، امروزه مردم زمان کمتری را برای آماده کردن غذا در خانه صرف می‌کنند و از رژیم‌های غذایی عمدتا فیبردار و گیاهی به سمت رژیم‌های سرشار از شکر، چربی، نمک، گوشت و سایر محصولات حیوانی روی آورده اند.


زرگران با تاکید بر مشارکت بالای صنایع غذایی ایران با برنامه کاهش میزان نمک، شکر و چربی در فرآورده‌های غذایی، کاهش اسید چرب ترانس مارگارین سفره از ۱۰ به ۲ درصد، کاهش میزان نمک در رب گوجه فرنگی از ۲ به ۱.۵ درصد و کاهش ۱۰ درصدی قند نوشابه‌های گازدار را از نمونه‌های اجرای این برنامه در صنایع غذایی ایران برشمرد.


وی خاطر نشان کرد کاهش مصرف قند، نمک و چربی در کشور را نیازمند تمرکز بر فرهنگ سازی و آشنایی مردم با مخاطرات مصرف بالای آن‌ها دانست و تاکید کرد: با وجود اجرای سیاست کاهش میزان نمک، شکر و چربی در محصولات صنایع غذایی ایران همچنان شاهد مصرف بالای این محصولات در سفره‌های ایرانی هستیم.


رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران به این نکته اشاره کرد که بیش از ۱۳۹۰۰ واحد صنایع غذایی از سازمان غذا و داروی ایران مجوز دریافت کرده اند و همچنین بیان کرد : مخاطرات غذایی کشور ما متفاوت از کشور‌های پیشرفته است، با وجود افزایش چشمگیر تولید محصولات کشاورزی در کشور باید تمرکز بیشتری بر ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی صورت گیرد.


زرگران تاکید کرد: نمی‌توانیم محصولات صنایع غذایی ایران را مشمول مالیات کنیم در حالی که بر محصولات غذایی تولید شده در اصناف و تولیدات زیرپله‌ای نظارتی صورت نمی‌گیرد که در نهایت سبب سوق پیدا کردن مصرف کنندگان به سمت محصولات این واحد‌ها خواهد شد.


دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ واحد صنایع غذایی ایران طرح نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای را به صورت داوطلبانه اجرا کردند، اظهار کرد: صنایع غذایی ایران از آیین نامه‌هایی که باعث ارتقای سلامت جامعه شوند استقبال می‌کند، اعتقاد داریم محصولات غذایی را ابتدا خانواده خود ما مصرف می‌کند پس باید بیشترین نظارت‌ها روی آن صورت گیرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: