April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۷۸۶۲
۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۸
0
با وجود کاهش کم سابقه تولید به دلیل مشارکت در پیمان محدودیت عرضه اوپک پلاس، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۰ روسیه را کنار زد و بزرگترین صادرکننده نفت به چین شد.

عربستان بزرگترین صادر کننده نفت به چین

 

به گزارش پول نیوز، عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، در دو ماه نخست امسال بزرگترین صادرکننده نفت به چین بود و طبق آمار گمرکی چین، حجم صادراتش با ۲.۱ درصد افزایش، به ۱.۸۶ میلیون بشکه در روز رسید.

با وجود کاهش کم سابقه تولید به دلیل مشارکت در پیمان محدودیت عرضه اوپک پلاس، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۰ روسیه را کنار زد و بزرگترین صادرکننده نفت به چین شد.

امین ناصر، مدیرعامل آرامکوی سعودی، در اظهارات ویدیویی گفت: تضمین تداوم امنیت نیازهای انرژی چین نه در پنج سال آینده بلکه در ۵۰ سال آینده بالاترین اولویت ما خواهد ماند.

ناصر در کنفرانس اعلام نتایج مالی آرامکو در روز یکشنبه اعلام کرده بود تقاضای چین برای نفت بسیار نزدیک به سطح پیش از شیوع ویروس کروناست و همزمان تقاضای آسیا به خصوص شرق آسیا، رشد قوی داشته است.

ناصر گفت: آرامکو علاوه بر این که بزرگترین صادرکننده نفت به چین است، در موقعیت مناسبی برای کمک به چین به منظور دستیابی به دومین هدف سده خود در گذار انرژی قرار دارد.

شی جین پینگ، رییس جمهور چین، در سپتامبر اعلام کرد چین آلایندگی کربن خود را پیش از سال ۲۰۳۰ به پیک می رساند و تا سال ۲۰۶۰ به سطح کربن خنثی دست خواهد یافت. انتظار می رود چنین هدفی تغییرات تاکتیکی در بخشهای انرژی و تولید به همراه داشته باشد.

ناصر گفت: آرامکو امیدوار است فرصتها برای سرمایه گذاری بیشتر در پروژه های پایین دستی، نیازهای چین برای حمل و نقل سنگین و شیمیایی و همچنین روغنها و مواد غیرمتالیک را تامین کند. آرامکو سرگرم همکاری با دانشگاهها و شرکتهای چینی در زمینه سیستمهای و فناوریهای سوخت موتور پاکتر است تا نفت را به مواد شیمیایی تبدیل کرده و انتشار گازهای گلخانه ای از منابع انرژی فعلی را کاهش دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان موسسه تحقیقات شرکت ملی نفت چین (CNPC) پیش بینی کرده اند تحت وعده اقلیمی رییس جمهور این کشور، تقاضای چین برای نفت تا حدود سال ۲۰۲۵ به ۷۳۰ میلیون تن محدود خواهد شد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: