April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۵۷۳۸
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۴
0
محققان می‌گویند دارو‌های ضد افسردگی لزوما کیفیت زندگی را در مدت طولانی بهبود نمی‌بخشند.
داروهای ضدافسردگی موجب بهبود کیفیت زندگی می‌شوند؟
 
به گفته محققان، دارو‌های ضدافسردگی فواید کوتاه مدتی دارند و مردم باید دارو‌های خود را طبق دستور متخصصان مراقبت‌های بهداشتی مصرف کنند.

طبق یک مطالعه جدید، با گذشت زمان، دارو‌های ضد افسردگی لزوماً کیفیت زندگی مرتبط با سلامتی را در مقایسه با افرادی که دارو مصرف نمی‌کنند، بهبود نمی‌بخشند.

با این حال، نویسندگان می‌گویند مطالعات طولانی‌مدت بیشتری لازم است و افراد نباید مصرف دارو‌های ضد افسردگی خود را متوقف کنند.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند که هیچ ارتباط آماری معنی داری بین دارو‌های ضدافسردگی در مقایسه با تغییر در گروهی از افراد مبتلا به اختلال افسردگی که دارو‌های ضد افسردگی مصرف نمی‌کردند، وجود ندارد.

«عمر آل احمد»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ملک سعود در عربستان سعودی، می‌گوید: «به عبارت دیگر، تغییر در کیفیت زندگی در بین افرادی که دارو‌های ضدافسردگی در طول دو سال مصرف می‌کردند، تفاوت قابل‌توجهی با کسانی که دارو مصرف نمی‌کردند، نداشت.»

آن‌ها همچنین گفتند که قادر به تجزیه و تحلیل جداگانه هیچ نوع زیرمجموعه یا شدت متفاوتی از افسردگی نیستند و در مطالعات آینده باید استفاده از مداخلات غیردارویی در ترکیب با دارو‌های ضد افسردگی بررسی شوند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: