April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۸۷۱۴
۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
0
صنعت بیمه به عنوان گرانیگاه پوشش ریسک‌های اقتصادی کشور، نقش غیرقابل انکاری در مثلث بازار‌های مالی ایفا می‌کند.

به قلم محمدابراهیم تحسیری، مدیرعامل محترم شرکت بیمه معلم به مناسبت روز بیمه

شاهد این مدعا، اقدامات موثر بیمه‌گران در دوران سخت تحریم‌های یک جانبه امریکا و اروپاست که صنعت بیمه با هماهنگی بیمه مرکزی و دولت با تشکیل صندوق تحریم توانست کمک شایانی به پهنه اقتصاد کشور داشته و با کمک شرکت‌های اتکائی داخلی، خطر عدم انتقال ریسک به خارج را کاهش دهد.

از طرفی صنعت بیمه ایران یکی از شفاف‌ترین صنایع مالی است که با نظارت موثر بیمه مرکزی توانسته، صنعتی کم حاشیه و سالم باشد که اگرچه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد؛ اما تلاش‌های صورت گرفته نتایج عملیاتی بهینه‌ای را به دنبال داشته است.

با توجه به آنچه گذشت و با فرا رسیدن ۱۳ آذر که با نام بیمه رقم خورده باید اذعان داشت که صنعت بیمه مفتخر است، همیشه ضلعی موثر در مثلث مالی کشور بوده است.

اما ۱۳ آذر ۱۴۰۱ باید نقطه‌ای برای تحول صنعت بیمه در حوزه‌های مختلف باشد.

یکی از ارکان، دیجیتالیزه سازی عملیات بیمه‌گری است تا در نهایت به ارائه خدمات بهینه به بیمه‌گذاران منتهی شود.

رکن اصلی دیگری که نیازمند تحول و بروزرسانی می‌باشد شبکه فروش است؛ نمایندگان و کارگزاران شرکت‌های بیمه باید همگام با تحولات فناورانه توسعه یابند تا بازوی موثری در فرایند تحول دیجیتال باشند.

رعایت اخلاق حرفه‌ای در اکوسیستم صنعت بیمه شامل شرکت‌های بیمه، شبکه فروش، تشکل‌های صنفی، کسب و‌کار‌های آنلاین، ارزیابان خسارت و حتی جامعه رسانه‌ای رکن دیگری است که می‌تواند به رشد و توسعه صنعت بیمه کمک‌کند.

تقویت نظارت مالی در نهاد نظارتی، انسجام و تعهد شرکت‌های بیمه در سندیکای بیمه گران و گسترش تعامل با نهاد‌های بالادستی از دیگر اقداماتی است که باید با برنامه ریزی به هدف مطلوب نزدیک‌تر شود.

۱۳ آذر را پاس می‌داریم و به عنوان یک جزء کوچک از زیست بوم بیمه‌ای تلاش‌های نهاد نظارتی، سندیکای بیمه گران و کلیه شرکت‌های بیمه و کارکنان خدوم بازار بیمه را ارج می‌نهیم.

امید که ۱۳ آذر امسال با برنامه ریزی هدفمند، نقطه‌ای برای تحولات آینده باشد.

محمد ابراهیم تحسیری

مدیرعامل

آذر ماه ۱۴۰۱

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: