کد خبر: ۱۰۹۹۳۴
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶
0
صادرات برنج باسماتی به ایران در سال مالی 2014 ، حدود 40 درصد کل صادرات هند به ایران را که عمدتا غلات بوده است شامل می‌شود.
پول‌نیوز - مقامات ایرانی اعلام کردند شرط ورود برنج هندی به کشور داشتن استانداردهای لازم از جمله عدم آلودگی به ارسینک و تراریخته نبودن است.

به گزارش ترند، با اصرار تهران صادر کنندگان برنج هندوستان باید محصول خود را تحت گواهی استانداردهای مختلف جهانی در آورند،‌به همین دلیل میزان صادرات برنج باسماتی هندوستان به ایران از ژانویه سال 2014 به شدت کاهش یافته است.

صادرات برنج باسماتی به ایران در سال مالی 2014 ، حدود 40 درصد کل صادرات هند به ایران را که عمدتا غلات بوده است شامل می‌شود.

اما بر اساس اعلام انجمن صادر کنندگان برنج هندوستان، صادرات برنج باسماتی که 130 هزار تن در ژانویه 2014 بود به 89 هزار تن در فوریه و 55 هزار و 210 هزار تن در ماه مارس رسید.

منابع وزارت بازرگانی هندوستان گفتند: مقامات ایرانی از صادرکنندگان هندی خواسته‌ا ند از ژانویه سال 2014 اسناد ایزو 22000 را برای برنج‌های صادراتی منطبق کنند زیرا این گواهی مدیریت سلامت غذا و حفاظت بسته‌بندی و همچنین در کنار آن محصولات تراریخته را کنترل می‌کند.

یک مقام مسئول در وزارت بازرگانی هند گفت: " ما هیچ مسئله‌ای با مذاکره با مقامات ایرانی نداریم اما اینکه بخواهیم اسناد آژانس‌های مختلف را بگیریم کاری زمانبر است".

ویجی ستیا رئیس صادرکنندگان برنج باسماتی گفت:" احتمالا واردات این نوع برنج به ایران در سال مالی جدید کاهش بیشتری یابد."

وی گفت:" ما تلاش می‌کنیم با آموزش کشاورزان و صادرکنندگان در باره حد مجاز ماده آرسنیک در برنج این مشکل را برطرف کنیم.

در حالی اکثر مردم ایران معتقدند که برنج هندی خوش طعم و معطر نیست، ترند مدعی شد،به دلیل تمایل مردم به برنج‌های معطر و دانه بلند، ایران وارد کننده عمده برنج هندوستان است.

برچسب ها: واردات برنج
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: