May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۲۸۵۸۰
۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
۲
نمایشگاه‌های بزرگ خودرو مانند فرانکفورت، لس آنجلس، پاریس، شیکاگو و ژنو؛ آموزشگاه‌هایی با عالی ترین سطح برای چینی ها بوده اند تا کپی برداری های خود را در نمایشگاه خودرو پکن، شانگ های و گوانگ ژو انجام دهند.
پول‌نیوز، مازیار دانیالی - سهم خواهی چین از باراز خودروی جهان مورد چندان جدیدی نیست. چینی ها سال های متمادی است که تلاش مضاعف خود را در راستای مبدل شدن به یکی از تولیدکنندگان مطرح خودرو در جهان بکار گرفته و سرمایه گذاری های سنگینی را در این حوزه انجام داده اند. از ایجاد بستر مناسب برای راه اندازی خطوط مونتاژ برندهای مطرح جهانی گرفته تا برندسازی در دنیای خودرو، همه چیز با جدیت در حال پیگیری است.چینی ها در این میان نگاه ویزه ای را نیز به برگزاری رویدادهای بین المللی خودرو دارند.

نمایشگاه‌های بزرگ خودرو مانند فرانکفورت، لس آنجلس، پاریس، شیکاگو و ژنو؛ آموزشگاه‌هایی با عالی ترین سطح برای چینی ها بوده اند تا کپی برداری های خود را انجام داده و نتیجه آن برگزاری رویدادهای بین المللی مانند نمایشگاه خودرو پکن، شانگ های و گوانگ ژو باشد.

در این میان اتو گوانگ ژو به علت برگزاری در بزرگترین مرکز نمایشگاهی جهان به مساحت12174000    فوت مربع همواره جالب توجه بوده است.

نکته جالب آن است که این رویداد بین المللی هنوز توسط سازمان بین المللی تولیدکنندگان وسایل نقلیه موتوری* به عنوان یک رویداد بین المللی به رسمیت شناخته نشده است.

در ادامه جذاب ترین خودروهای اتو گوانگ ژو 2014 را می بینیم.

A G.Patton
Koenigsegg
Audi A3 e-tron
BYD "Shang" hybrid MPV
Audi R8
Lamborghini sports cars
Volkswagen Electric Up
Audi Nanuk Quattro concept
Mercedes Maybach S600

*سازمان بین‌المللی تولیدکنندگان وسایل نقلیه موتوری در سال ۱۹۱۹ در پاریس بنیان نهاده شد. وظیفه این شرکت هماهنگ کردن ارتباطات میان شرکت‌ها و همچنین برپایی نمایشگاه‌های خودرو در سطح جهان است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۲
نظرات بینندگان
دادا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
15:00 - 1393/09/03
اينها وافعا" ماشينن ؟؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
12:14 - 1393/09/04
توان رقابت با خودروسازان ایران را ندارند
باورتون نمیشه امتحان کنید
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: