May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۱۴۵۷
۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶
0
مقام ارشد شرکت ملی حفاری با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد دکل ها و ظرفیت حفاری در سال های آینده، گفت: ظرفیت ساخت دکل های حفاری میادین نفتی در داخل کشور وجود دارد.
پول‌نیوز- مقام ارشد شرکت ملی حفاری با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد دکل ها و ظرفیت حفاری در سال های آینده، گفت: ظرفیت ساخت دکل های حفاری میادین نفتی در داخل کشور وجود دارد.

داریوش رییسی در گفت وگویی در خصوص توسعه ناوگان حفاری کشور، اظهار داشت: در حال حاضر این شرکت 68 دکل ملکی و 5 دکل استیجاری را در اختیار دارد.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران افزود: تنها سه دکل در بخش دریا فعال بوده و سایر دکل ها در میادین خشکی مشغول کار هستند.

وی با بیان اینکه قرار است تا پنج سال آینده تعداد دکل ها به 95 دکل افزایش یابد، تصریح کرد: دکل هایی که سفارش ساخت آنها داده شده، به تدریج وارد شده و در میادین مختلف به کار گرفته می شوند.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران در خصوص ساخت دکل های بومی نیز گفت: پیش از این برنامه ای برای ساخت 14دکل حفاری با همکاری جهاد دانشگاهی وجود داشت که این امر تاکنون به نتیجه نرسیده است.

رییسی افزود: در ابتدا قرار بود حدود 60 درصد تجهیزات این دکل ها در داخل ساخته شده و سپس این دکل ها به طور کامل داخلی سازی شوند.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: احیای طرح ساخت 14 دکل حفاری، گام بزرگی برای ساخت داخل محسوب می شود.

این مقام ارشد شرکت ملی حفاری با بیان اینکه ظرفیت ساخت دکل های حفاری در کشور وجود دارد، گفت: در حال حاضر برخی شرکت های ایرانی قادر هستند که تجهیزاتی مانند دراگ باکس، کمپرسور و تاب درایو که از مهم ترین بخش های دکل هستند را در داخل کشور تولید کنند.

رییسی خاطرنشان کرد: برخی کشورهایی که امروز به سازنده دکل و سایر تجهیزات صنعت نفت تبدیل شده اند، در آغاز کار خود را با آزمون و خطا شروع کردند و در نهایت توانستند ایرادات کار خود را رفع کنند.

وی گفت: برای ساخت دکل در داخل کشور باید از سازندگان حمایت مالی شود و همچنین موانعی مانند قوانین دست و پاگیر اداری رفع شود.

اکتشاف و توسعه میادین نفت و گاز ایران نیاز به ده ها دکل حفاری جدید دارد که بخش قابل توجهی از آنها از چین وارد می شود.

شدت یافتن تحریم ها در سال های اخیر مانع توسعه بسیاری از میادین هیدروکربوری کشور شده به طوری که به دستور وزیر نفت، بخش قابل توجهی از دکل های حفاری فعال در کشور از میادین مستقل به میادین مشترک درخلیج فارس و غرب کارون منتقل شود.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: