May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۱۷۱۲
۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
0
مدیرعامل کارخانه سیمان بجنورد گفت: کمبود واگن، صدور سیمان این واحد صنعتی به خارج از کشور را با اختلال مواجه کرده است.
پول‌نیوز- مدیرعامل کارخانه سیمان بجنورد گفت: کمبود واگن، صدور سیمان این واحد صنعتی به خارج از کشور را با اختلال مواجه کرده است.

مجید خان وردی روز دوشنبه در گفت و گویی اظهار کرد: تامین به موقع واگن برای انتقال سیمان به روسیه و برخی کشورهای آسیای میانه می تواند اجرای برنامه صادراتی این واحد را شتاب بخشد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه، صادرات سیمان این واحد صنعتی به خارج از کشور برای سال جاری حدود 450 هزار تن پیش بینی شده که تاکنون 270 هزار تن آن صادر شده است.

مدیرعامل کارخانه سیمان بجنورد اضافه کرد: در صورت تامین به موقع واگن، برنامه صادراتی این واحد صنعتی تا پایان سال به طور کامل محقق خواهد شد.

خان وردی نبود پایانه مرزی و زیرساخت ریلی در خراسان شمالی را از موانع اصلی برای صادرات سیمان به کشورهای خارجی دانست و افزود: صدور سیمان کارخانه بجنورد از بندر امیرآباد بهشهر و مرز استانهای گلستان و خراسان رضوی، هزینه مازادی به این واحد تحمیل می کند.

وی بیان کرد: ایجاد گمرک ریلی در خط ریلی جاجرم در استان خراسان شمالی می تواند باعث کاهش هزینه تحمیلی به این واحد صنعتی و سایر صادر کنندگان شود.

مدیرعامل کارخانه سیمان بجنورد در مورد طرح توسعه این واحد صنعتی نیز گفت: اکنون طرح توسعه کارخانه سیمان با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست که با تکمیل این طرح روزانه 800 تن به ظرفیت تولید سیمان بجنورد افزده می شود.

اکنون روزانه دو هزار و 500 تن سیمان در واحد صنعتی سیمان بجنورد تولید می شود که با تکمیل طرح توسعه، میزان تولیدات این واحد به سه هزار و 300 تن می رسد.

افزون بر دو هزار نفر در این واحد صنعتی به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال دارند و کارخانه سیمان بجنورد تنها واحد فعال تولید این محصول در استان خراسان شمالی است.

واحد سیمان سمنگان نیز در این استان در دست اجراست که با گذشت حدود 13 سال از آغاز اجرا، به دلیل مشکلات مالی همچنان نیمه کاره مانده است.

مجوز تاسیس کارخانه سیمان سمنگان با ظرفیت تولید روزانه دو هزار تن در دهه 80 دریافت شده و اکنون حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تامین اعتبار ارزی برای خرید تجهیزات، پیش بینی می شود در سال 94 بهره برداری شود.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: