May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۲۸۱۲
۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶
0
بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌ها و موسسات اعتباری بانک های دولتی، غیردولتی، شرکت دولتی پست بانک و مؤسسات اعتباری توسعه، کوثر مرکزی و عسکریه نحوه محاسبه نرخ سود سپرده‌ها را تعیین کرد.
پول‌نیوز- بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌ها و موسسات اعتباری بانک های دولتی، غیردولتی، شرکت دولتی پست بانک و مؤسسات اعتباری توسعه، کوثر مرکزی و عسکریه نحوه محاسبه نرخ سود سپرده‌ها را تعیین کرد.

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌ها و موسسات اعتباری با تاکید بر لزوم پایبندی بانک‌ها به توافقات انجام شده برای نرخ سود سپرده، اعلام کرد: محاسبه سود سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی، باید بر مبنای حداقل مانده در هر روز و در پایان هر ماه مطابق بخشنامه شماره مب/674 مورخ 5 شهریور 1381 این بانک انجام شود.

در این بخشنامه آمده است: احترامًا، پیرو بخشنامه شماره 260243/ 93 مورخ 29 آذر 1393 موضوع اعلام نرخ های جدید سود سپرده های بانکی که در پی توافق حاصل در نشست مورخ 19 آذر 1393 مدیران عامل محترم بانک ها، تنظیم و به شبکه بانکی کشور ابلاغ گردید و متعاقبًا طرح برخی پرسش‌ها در خصوص نحوه محاسبه سود سپرده‌های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی، ضمن تأکید دوباره بر لزوم پایبندی و التزام بانک‌ها به توافقات و تفاهمات صورت گرفته، به استحضار می‌رساند؛ محاسبه سود سپرده‌های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی، باید بر مبنای حداقل مانده در هر روز و در پایان هر ماه مطابق بخشنامه شماره مب/674 مورخ 5 شهریور 1381 این بانک انجام شود.

بخشنامه 5 شهریور بانک مرکزی به شرح زیر است:


الف: سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه مدت بر مبنای کمترین مانده در هر روز (با رعایت شرط حداقل مانده برای دریافت سود) محاسبه و در پایان ماه پرداخت شود. چنانچه دارنده حسابی نسبت به انسداد آن اقدام نماید، در این صورت در تاریخ انسداد حساب، سود قابل محاسبه و پرداخت خواهد بود.

ب: در مورد سپرده‌های سرمایه‌گذاری بلندمدت، چنانچه دارنده حسابی قبل از انقضای قرارداد، نسبت به انسداد آن اقدام نماید، سود متعلقه بر مبنای تعداد کل روزهای سپرده‌گذاری محاسبه و پرداخت شود.

ج: شرط تعیین شده در ماده ٨ دستورالعمل اجرایی قبول سپرده در مورد حداقل مدت لازم برای اینکه سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت مشمول دریافت سود گردد برای بار اول ٣٠ روز در نظر گرفته شود.

د: بانک‌ها موظف‌اند از ابتدای مهر ماه سال ١٣٨١ مقررات فوق را به اجرا بگذارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: