May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۳۱۲۵
۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
0
دبیر مجمع مصلحت نظام در مراسم آغاز عملیات اجرایی شركت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان گفت : بانك صنعت ومعدن در ایجاد واحدهای بزرگ تولیدی و توسعه صنایع كشور نقش اساسی دارد.
«بانک صنعت و معدن در توسعه صنایع کشور نقش اساسی دارد»پول‌نیوز- دبیر مجمع مصلحت نظام در مراسم آغاز عملیات اجرایی شركت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان گفت : بانك صنعت و معدن در ایجاد واحدهای بزرگ تولیدی و توسعه صنایع كشور نقش اساسی دارد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، محسن رضایی رویكرد این بانك در نگاه ویژه به مناطق محروم را مورد اشاره قرارداده و افزود : توجه بانك صنعت و معدن به این مناطق موجب كاهش سطح بیكاری و ایجاد اشتغال در بخش های وسیعی از كشورمان می شود.

وی با اشاره به نقش شركت ووهان كه پیمانكار اجرایی طرح پتروشیمی مسجد سلیمان محسوب می شود خاطرنشان كرد : از تجارب این شركت در زمینه پتروشیمی استفاده های زیادی در جهان شده است .

محمد حسین پیوندی، معاون مدیرعامل شركت ملی صنایع پتروشیمی نیز دراین مراسم با یادآوری این كه درگذشته طرحهای زیادی به دلیل نبود فاینانس و توجیه اقتصادی كلنگ زنی شده اما به نتیجه نرسیده است ، گفت : فاینانس پتروشیمی مسجد سلیمان به عنوان نخستین فاینانس چین امروز و با كمك بانك صنعت ومعدن عملیاتی شده است .

وی با بیان این كه صنعت پتروشیمی مركز ثقل توسعه ایران و وزنه تعادل روابط اقتصادی ایران با سایر كشورهاست گفت این صنعت راكسی نمی تواند تحریم كند ، زیرا ارتباط مستقیم با بهداشت و سلامت ، پوشاك ، خوراك و امنیت دارد.

مدیرعامل شركت صنایع پتروشیمی سلیمان در مراسم یاد شده ضمن تشریح جزئیات طرح مزبور ، خدمات بانك صنعت و معدن را برای انجام مقدمات اجرایی این واحد بزرگ صنعتی قابل تقدیر توصیف كرد.

به گفته داوودی این شركت سالانه ٦٦٠ هزارتن آمونیاك و یك میلیون و ٧٣ هزار تن اوره تولید خواهد كرد.

برای احداث این واحد صنعتی ، بانك صنعت ومعدن با اعطای تسهیلاتی بالغ بر ٣ میلیارد و ٤٠٠ میلیون یوآن چین از محل خط اعتباری فاینانس چین مشاركت كرده است .

با اجرای این طرح كه ٤٨ ماه به طول خواهد انجامید برای تعداد ٧٠٠ نفر از هموطنانمان امكان اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

گفتنی است ، اجرای طرح مزبور بر اساس قرارداد منعقده فی مابین شركت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان و شركت ووهان اینجینیرینگ چین درقالب قرارداد ای – پی – سی انجام می شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: