May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۳۴۵۶
۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
0
- «طرح استفاده از کالاهای صنایع دستی در سبد جوایز غیرنقدی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز طی سال‌های 1387 تا 1392» را با عاملیت بانک‌ها به مورد اجرا گذاشته و بانک ملی ایران و بانک سپه را به عنوان بانک‌های برگزیده مجری طرح مذکور، معرفی کرده است.
پول‌نیوز- «طرح استفاده از کالاهای صنایع دستی در سبد جوایز غیرنقدی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز طی سال‌های 1387 تا 1392» را با عاملیت بانک‌ها به مورد اجرا گذاشته و بانک ملی ایران و بانک سپه را به عنوان بانک‌های برگزیده مجری طرح مذکور، معرفی کرده است.

بانک مرکزی در بخشنامه ای ضمن معرفی بانک‌های ملی و سپه به عنوان بانک های  برگزیده در طرح استفاده از کالاهای صنایع دتی در سبد جوایز غیرنقدی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز، اعلام کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران با هدف ترویج و اشاعه بیشتر کالاهای فرهنگی ایرانی اسلامی در سطح جامعه و ارتقای تولید و فروش صنایع دستی که آمیزه‌ای از هنر و صنعت است، همواره از این بانک و شبکه بانکی کشور درخواست داشته است تا صنایع دستی ساخت صنعت‌گران داخلی در شمول جوایز قابل اعطا به سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز منظور شود.

در این ارتباط سازمان مذکور «طرح استفاده از کالاهای صنایع دستی در سبد جوایز غیرنقدی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز طی سال‌های 1387 تا 1392» را با عاملیت بانک‌ها به مورد اجرا گذاشته و بانک ملی ایران و بانک سپه را به عنوان بانک‌های برگزیده مجری طرح مذکور، معرفی کرده است.

به این منظور ضمن ارج گذاشتن و قدردانی از عملکرد بانک ملی ایران و بانک سپه به عنوان بانک‌های برگزیده مجری طرح یادشده، انتظار دارد سایر بانک‌ها نیز اهتمام و اراده بیشتری برای مشارکت در این نوع طرح‌ها معمول کنند.

با عنایت به مراتب مذکور، مجدداً و مؤکداً توصیه می‌‌شود تا صنایع دستی ساخت صنعت‌گران داخلی در زمره جوایز قابل اعطاء به سپرده‌های قرض‌الحسنه پس انداز (موضوع بند «ت» ماده (6) دستورالعمل اعطای جوایز به سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز (ریالی-ارزی) منظور شود تا شاهد ارتقای جایگاه میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور عزیزمان در نظام اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن باشیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: