کد خبر: ۱۳۳۶۶۰
۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴
0
تشدید تحریمها در سالهای اخیر و در شرایط کنونی نیز سقوط ناگهانی قیمت نفت اوضاع را وخیم تر کرده و پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در سال ٢٠١٥ این گرفتاری ادامه دارد.
پول‌نیوز - "تشدید تحریمها در سالهای اخیر و در شرایط کنونی نیز سقوط ناگهانی قیمت نفت اوضاع را وخیم تر کرده و پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در سال ٢٠١٥ این گرفتاری ادامه دارد."

به گزارش گروه صنعت و بازرگانی پول‌نیوز، رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به شرایط کنونی و آتی کشور بر ضرورت همکاری بیشتر دولت و بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: دولت یازدهم میراث‌دار سیاستهای نادرست گذشته است که به شکل رکود بی‌سابقه، موجب تضعیف انواع سرمایه گذاریهای فیزیکی، اجتماعی، زیست محیطی و سقوط اخلاقی در جامعه ظاهر شده است.

غلامحسین شافعی افزود: تشدید تحریمها در سالهای اخیر و در شرایط کنونی نیز سقوط ناگهانی قیمت نفت اوضاع را وخیم تر کرده و پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در سال ٢٠١٥ این گرفتاری ادامه دارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: این به معنای شوکهای منفی است که بر اقتصاد وارد شد و نتیجه آن تنزل رشد اقتصادی و کاهش درآمدزایی اقتصادی و کاهش کمبود منابع دولت است.

وی عنوان کرد: همکاری و اتحاد بیش از پیش دولت و بخش خصوصی از اولویتهایی است که باید در نظر گرفته شود و دولت با همکاری بخش خصوصی بابد محیط با ثبات برای تولید و سرمایه‌گذاری را فراهم کند.

شافعی ادامه داد: مسئولان دولت کنونی بر خلاف گذشته اقدام به اتخاذ تصمیمات یک شبه و سلیقه‌ای نمی‌کنند و با توجه به شرایط کنونی، بخش خصوصی احساس می‌کند عزم جدی برای بهبود معیشت مردم را در اولویتهای کاری خود قرار داده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسیر و فرصت خوبی برای رسیدن به اهداف مورد نظر است و به اعتقاد ما تورم و رکود را باید در بخش تولید جستجو کرد و نه در عرضه پول در کشور.

وی ضمن تشکر از وزارت امور خارجه در زمینه فعال شدن دیپلمایسی اقتصادی کشور افزود: تلاشها و جدیت این وزارتخانه موجب شده فضای نگاه بیرون به ایران تغییر کند، اما در شرایط کنونی و موضوع کاهش قیمت نفت، لازم است توجه ویژه‌ای نیز به این امر شود.

شافعی تصریح کرد: وجود اقتصاد نفتی و رانت بی‌دردسر حاصل از فروش نفت در کشور باعث شد بخش خصوصی همواره ضعیف بماند و نتواند در بازارهای بین‌المللی به نحو شایسته عرض اندام کند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: باید هماهنگی دوباره ای میان بخش خصوصی و دولت ایجاد شود و اتاق ایران این آمادگی را دارد که با صداقت و صمیمیت همکاریهای لازم را انجام دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: