May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۴۸۹۲
۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴
0
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان آنکه تحقق صادرات محصولات شیلاتی تنها در گرو توافق تجار دو کشور تحقق می یابد، گفت: در حال حاضر ممنوعیتی برای صادرات محصولات شیلاتی به روسیه نداریم.
پول‌نیوز- رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان آنکه تحقق صادرات محصولات شیلاتی تنها در گرو توافق تجار دو کشور تحقق می یابد، گفت: در حال حاضر ممنوعیتی برای صادرات محصولات شیلاتی به روسیه نداریم.

مهدی خلج روز جمعه در گفت و گویی درباره صدور نخستین محموله فرآورده های شیلاتی ایران به روسیه که قرار بود از اوایل ژانویه عملیاتی شود، افزود: رعایت پروتکل ها و الزامات بهداشتی تولید فرآورده های خام دامی برعهده سازمان دامپزشکی کشور است که تاکنون صادرات محصولات شیلاتی مورد تائید روسیه قرار گرفته است.

هم اکنون زمینه صادرات محصولاتی مانند ماهی قزل آلا، میگو، کنسرو تن، خاویار پرورشی و ماهیان جنوب از جمله ماهی یال اسبی و خرچنگ به روسیه وجود دارد.

خلج درباره صادرات گوشت مرغ و فرآورده های لبنی به روسیه، گفت: در مرحله نخست هیات روسی از برخی واحدهای پرورش مرغ گوشتی و صنایع لبنی کشورما بازدید کردند که با بررسی وضعیت دامپزشکی کشورما پذیرفتند تا فرآورده های لبنی و گوشت مرغ و تخم مرغ نیز به روسیه صادر شود.

وی اظهار داشت: آنچه مشخص است دولت و تجار آمادگی صادرات را دارند و بستر و شرایط صادرات از سوی دولت فراهم شده و حال باید تجار دو کشور بر سر قیمت محصولات صادراتی و دیگر مسائل به توافق برسند.

وی معتقد است؛ دولت باید برای حفظ سلامت جامعه و خروج از تورم به دنبال رونق صادرات غیرنفتی باشد که این مهم از مزیت های زیر بخش های دام و طیور کشاورزی که قابلیت زیادی برای صادرات دارد، است.

وی تصریح کرد: ما به دنبال صادرات فرآورده های خام دامی مبتنی بر رعایت پروتکل های بهداشتی کشورهای وارد کننده محصولات دامی هستیم.

وی ادامه داد: تاکنون مسیر خوبی را برای صادرات محصولات دامی طی کرده ایم به طوری که بخشی از مازاد گوشت مرغ، تخم مرغ و فرآورده های لبنی ایران به کشورهای همسایه صادر می شود و صادرات محصولات دامی به روسیه نیز مورد تاکید ما قرار دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه صادرات محصولات دامی به روسیه به همکاری دیگر سازمان ها نیز نیاز دارد، گفت: از آنجا که معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با این سازمان همکاری دارد انتظار می رود مشوق های صادراتی نیز برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان دیده شود تا آنان بتوانند به صورت اقتصادی و با قابلیت رقابت در بازار کشورهای هدف حضور پیدا کنند.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: