May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۶۷۲۲
۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
0
با توجه به افزایش حجم مبادلات چک‌ها در روزهای پایانی ماه، بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای به بانک‌ها ساعات واگذاری و تعیین وضعیت چک‌های عادی و رمز‌دار در سامانه چکاوک را تغییر داد.
پول‌نیوز- اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با توجه به افزایش حجم مبادلات چک‌ها در روزهای پایانی بهمن‌ماه و به منظور ایجاد شرایط لازم جهت مدیریت صحیح امور مربوط به چک‌های واگذاری و عهده در سامانه چکاوک، بانک‌ها را به رعایت تغییرات زمانی دریافت چک در روز پنجشنبه - 30 بهمن - موظف کرد.

بانک مرکزی در اعم تغییرات زمانی دریافت چک برای فردا، مهلت واگذاری چک در سامانه چکاوک که در روزهای پنجشنبه تا 10 است را تا ساعت 13 افزایش داد. این در حالی است که در سایر روزهای هفته نیز چک‌ها تا ساعت 13 در سامانه چکاوک واگذار می‌شوند.

بر این اساس، ساعت واگذاری چک عادی 5 بامداد تا 13 و چک رمزدار 5 بامداد تا ساعت 13 و 15 است.

همچنین مهلت اتمام تعیین وضعیت چک‌های عادی ساعت 15 و چک‌های رمزدار ساعت 13 و 15 تعیین شده است.

این در حالی است که به منظور تسریع و کنترل بیشتر عملیات، چک‌های عادی عهده بانک طی سه مرحله جهت تعیین وضعیت به شعبه‌ها ارسال می شود.

بر این اساس مرحله اول ارسال چک‌ها از ساعت 9:30 تا 10 صبح، مرحله دوم از ساعت 11:30 تا 12:15 و مرحله سوم یک ساعت بعد از اتمام زمان واگذاری چک در سامانه چکاوک یعنی پس از مشاهده پیغام صادره در سامانه چکاوک مبنی بر پایان زمان واگذاری چک خواهد بود.

همچنین در ابلاغیه بانک‌ها به شعب تاکید شده تا جهت جلوگیری از تجمیع چک‌ها پس از دریافت بسته‌های ارسالی در هر مرحله صرفا نسبت به تعیین نمودن وضعیت چک‌های دریافت شده در سیستم فناپ و چکاوک اقدام کنند.

مفاد این اطلاعیه مختص به روز پنج‌شنبه 1393.11.30 بوده و فرآیند کلرینگ چک‌ها در سایر ایام همانند روال گذشته خواهد بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: