کد خبر: ۱۳۷۱۳۹
۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
0
مطالعات بر روی هفت درصد از مساحت کشور موجب شناسایی 57 میلیارد تن ذخیره معدنی به ارزش 770 میلیارد دلار شد که حدود 37 میلیارد تن آن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.
پول‌نیوز - معاون سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور  شناسایی ذخایر معدنی جدید در 10 محدوده و معرفی مناطق امیدبخش معدنی به کمک مطالعات ژئوفیزیک هوایی را از تلاشهای متخصصان این سازمان برشمرد و گفت: توجه به عناصر نادر خاکی، لیتیم و فلزات استراتژیک با کاربرد اساسی در صنایع معدنی حاصل فعالیت در بخش اکتشاف این سازمان است.

به گزارش گروه صنعت و بازرگانی پول‌نیوز، بهروز برنا افزود: مطالعات بر روی هفت درصد از مساحت کشور موجب شناسایی 57 میلیارد تن ذخیره معدنی شد که حدود 37 میلیارد تن آن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.

وی با بیان اینکه فعالیت در بخش اکتشاف معادن مشخصه ریسک پذیری دارد و بنابراین ضروری است دولت از انجام اکتشافات در کشور حمایت لازم را به عمل آورد و سازمان زمین شناسی نیز بعداز مراحل اولیه اکتشاف، ادامه مسیر را باید به بخش خصوصی واگذار کند.

ارزش ذخایر معدنی اکتشافی کشور تاکنون بیش از 770 میلیارد دلار برآورد شده است.

معاون سازمان زمین شناسی یادآور شد: حدود 70 درصد پیشرفت کار در منطقه سنگان صورت گرفته و تاکنون 388 کیلومتر مربع محدوده معدنی در این بلوک تعیین شده و عناصری از جمله آهن، سرب و روی، طلا و مس طی هفت هزار و 500 متر حفاری و حفر 18 گمانه عمیق شناسایی شده است.

وی گفت: واگذاری هفت محدوده طلا با 22 تن ذخیره قطعی، اخذ گواهی کشف برای پنج محدوده با بیش ازهشت تن ذخیره، اخذ گواهی کشف برای ذخایر نیترات و آنتیموان و واگذاری محدوده های ید دار به عنوان دیگر دستاوردهای این سازمان طی 18 ماه گذشته است.

برنا از شناسایی سه میلیارد تن ذخیره جدید معدنی در عملیات اکتشاف بر روی 12 هزار کیلومتر مربع در منطقه سنگان خراسان رضوی خبر داد.

وی اظهار داشت: مطالعات انجام شده در منطقه سنگان از لحاظ غنای مواد معدنی، آن را به عنوان عسلویه معدنی کشور ارزیابی می کنند و حاصل تفاهم نامه سه جانبه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با سازمان ایمیدرو و معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت که آذرماه 1392 به امضا رسید، شناسایی ذخایر یادشده را نشان می دهد.

معاون سازمان اکتشاف معدنی  افزود: مطالعات اکتشافی صورت گرفته در منطقه سنگان برپایه بررسی های ژئوفیزیک هوایی در این بلوک و در محدوده ای بالغ بر 12 هزار کیلومتر مربع در حال انجام است.

وی اظهار داشت: واقعیت این است که هر حرکت اقتصادی در کشور از اکتشاف معادن آغاز و اکتشاف معادن به عنوان یکی از جاذبه های مهم برای رهایی از اقتصاد تک محصولی وابسته به نفت محسوب می شود.

برنا تکمیل 462 برگ نقشه یکصد هزارم ژئوشیمی، بازنگری بیش از 70 برگ نقشه و بهره مندی از 43 برگ نقشه برای شناسایی پتانسیل طلا در کشور به عنوان دستاورد کارشناسان سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور ذکر کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: