May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۷۵۲۶
۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۲
۲
کامکوات یک میوه خوش طعم و از خانواده مرکبات است که اندازه و شکل آن شبیه میوه خرماست و منشا آن جنوب شرق چین است.
پول‌نیوز- کامکوات یکی از گونه‌های مورد مطالعه در کلکسیون مرکبات شهرستان نیکشهر است که به دلیل مصرف پایین آب و دو بار ثمر‌دهی، از سال آینده به منظور افزایش سطح زیر کشت نهال آن در بین کشاورزان نیکشهری توزیع خواهد شد و این میوه علاوه بر تازه‌خوری در تهیه سالاد ترشی و مربا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 مدیر جهاد کشاورزی نیکشهر در این زمینه می‌گوید: کامکوات یک میوه خوش طعم و از خانواده مرکبات است که اندازه و شکل آن شبیه میوه خرماست و منشا آن جنوب شرق چین است.



حبیب رئیسی افزود: بیشترین بهره‎برداری از این گونه به عنوان یک میوه لذیذ و استفاده از آن به عنوان یک گیاه و میوه تزیینی است.

وی ادامه داد: مصرف پایین آب و دو بار ثمردهی در طول سال از مزیت‎هایی است که جهاد کشاورزی شهرستان نیکشهر را ترغیب به ترویج و توسعه این محصول کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی نیکشهر بیان کرد: جهاد کشاورزی شهرستان در سال آتی برای ترویج و توسعه این رقم از مرکبات اقدام به تامین نهال در بین باغداران مرکبات کار شهرستان خواهد کرد تا علاوه بر افزایش سطح زیر کشت این محصول با توجه به باردهی  مناسبی که دارد درآمد خوبی عاید کشاورزان و بهربرداران منطقه قرار گیرد.



وی گفت: پوست این میوه دارای روغن‎های ضروری بدن، آنتی اکسیدان و فیبر است و به همین منظور این میوه با پوست مصرف می‎شود و علاوه بر تازه خوری این میوه در تهیه سالاد ترشی و مربا نیز مورد استفاده قرار می‎گیرد.

رئیسی بیان کرد: کامکوات درختچه‎ای مقاوم از خانواده مرکبات است که می‎توان آن را به راحتی در منزل نگهداری کرد، به همین دلیل به آن «میوه آپارتمانی» نیز می‌گویند.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۲
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
19:41 - 1393/12/07
تو شمال بهش میگن، پرتقال زینتی
گرسماسر
Iran, Islamic Republic of
10:27 - 1393/12/09
به دلیل ریز بودن مقرون به صرفه نیست. به صورت کشت هکتاری می صرفد.
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: