May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۷۹۹۴
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
0
اگر غذای پخته شده برای طول سفر به همراه دارید، توجه داشته باشید که شرایط نگهداری آن تا زمان مصرف باید دمای یخچال (4 درجه سانتی‌گراد) باشد.
پول‌نیوز- کارشناس مرکز اطلاع‌رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان گفت: تهیه و آماده‌سازی موادغذایی مناسب سفر یکی از مهم‌ترین نکاتی است خانواده‌ها باید به آن توجه ویژه داشته باشند و در این راستا اصول و قواعد خاصی را رعایت کنند.

فرناز جزءدائمی در گفت‌وگویی درباره نوع تغذیه در طول سفر اظهارکرد: نگهداری و مصرف نامناسب موادغذایی در طول سفر می‌تواند سبب بیماری‌های ناشی از مصرف غذاهای آلوده شود و تعطیلات ناخوشایندی را به دنبال داشته باشد. قبول داشته باشید که هیچ ماده غذایی سالم‌تر، گواراتر و مناسب‌تر از مواد تهیه شده در منزل نیست، چرا که توسط افراد مطمئن و از مواد اولیه تازه و تمیز تهیه و فراهم می‌شود.

وی افزود: بردن غذاهای مناسب خانگی برای بین راه همواره از ابتلای شما و فرزندان‌تان به مسمومیت‌های غذایی جلوگیری خواهد کرد. از جمله بهترین مواد خوراکی برای طول سفر ساندویچ‌های خانگی تهیه شده از نان، پنیر، گوجه‌فرنگی و خیار یا نان، کره، تخم‌مرغ آب‌پز و سفت شده، خیار شور و گوجه فرنگی یا کوکوی سیب‌زمینی، کتلت‌های خانگی و شامی‌های تهیه شده در منزل است و به همراه داشتن مقداری عسل و مربا، مقداری گردو و چند لیوان و بشقاب یکبار مصرف، سبزیجات و میوه‌های شسته و ضدعفونی شده و تنقلاتی چون نخودچی، کشمش، انجیر، بادام، گردو، پسته، خرما و فلاسک آب جوشیده برای تهیه چای مناسب است.

این متخصص تغذیه با اشاره به این مطلب تصریح‌کرد: اگر غذای پخته شده برای طول سفر به همراه دارید، توجه داشته باشید که شرایط نگهداری آن تا زمان مصرف باید دمای یخچال (4 درجه سانتی‌گراد) باشد. از مصرف غذاهای پخته شده‌ای که بیش از دو ساعت در دمای 5 تا 60 درجه سانتی‌گراد نگهداری شده‌اند جداً خودداری کنید. همچنین غذا یا ماده غذایی را که به هر دلیل (رنگ، بو، ظاهر فیزیکی و ...) به سالم بودنش مشکوک هستید حتماً دور بریزید. از خرید هرگونه غذاهای آماده غیربهداشتی از دست‌فروش‌ها و فروشندگان سیار جداً خودداری کنید. ضمناً در طول مسافرت از آب‌های مطمئن یا بسته‌بندی شده استفاده کنید.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: