کد خبر: ۱۳۹۱۸۶
۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲
0
نمایندگان مجلس پالایشگاه های کشور را مشروط به پرداخت و تسویه وجوه نفت خام و میعانات گازی خریداری شده، مجاز به صادرات فرآورده های نفتی مازاد بر نیاز داخلی و دولت را مکلف به پرداخت سالانه سهم صندوق توسعه ملی کردند.
پالایشگاه‌ها برای صادرات نفت مازاد خود مجوز گرفتندپول‌نیوز - نمایندگان مجلس شورای اسلامی پالایشگاه های کشور را مشروط به پرداخت و تسویه وجوه نفت خام و میعانات گازی خریداری شده، مجاز به صادرات فرآورده های نفتی مازاد بر نیاز داخلی کردند.

به گزارش گروه انرژی پول‌نیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه و در ادامه بررسی مواد لایحه یک فوریتی رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور (خروج از رکود) اعاده شده شورای نگهبان ،صدر ماده الحاقی (22) را به شرح زیر اصلاح کردند.

در ماده الحاقی 22 پس از اصلاح آمده است: کلیه پالایشگاه های کشور مشروط به پرداخت و تسویه وجوه نفت خام و میعانات گازی خریداری شده تحویلی به قیمت هر بشکه 95 درصد تحویل روی کشتی (فوب) خلیج فارس و به صورت نقدی یا اعتبار اسنادی یک ماهه به شرکت دولتی ذی ربط تابعه وزارت نفت، مجازند فرآورده های نفتی مازاد بر نیاز داخلی را رأسا صادر کنند و دولت مکلف است سالانه سهم صندوق توسعه ملی را پرداخت کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین ماده الحاقی (20) را به این شرح اصلاح کردند: دستگاه های اجرایی موضوع ماده(5) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده(5) قانون محاسبات عمومی کشور و شرکت ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت و دستگاه هایی که شمول حکم بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است درصورت وجود مجوز قانونی یا تصریح در قرارداد می توانند قراردادها، تعهدات، توافقات، واگذاری ها، مجوزها و پروانه های قانونی صادرشده را لغو کنند یا تغییر دهند یا متوقف یا عطف به ماسبق کنند در غیر این صورت اقدامات فوق مستلزم جلب رضایت اشخاص ذی نفع است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: