کد خبر: ۱۴۰۶۰۵
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۵
0
پول‌نیوز - یکی از بزرگترین نیروگاه‌های خورشیدی جهان با تولید چهار هزار مگاوات برق،حدود چهار برابر متوسط تولید برق از یک نیروگاه اتمی در ناحیه دریاچه سامبهار هند در حال ساخت است.

پاریمیتا موهانتی، یکی از مسوولان موسسه انرژی و منابع دهلی نو با بیان این مطلب افزود:این نیروگاه با 77 کیلومتر مربع مساحت،حدود چهار میلیون تن از گازهای آلاینده را در هند کاهش می دهد.

وی عمر مفید این نیروگاه خورشیدی را حدود 25 سال ذکر کرد و پیش بینی کرد سالانه حدود 6.4 میلیارد کیلووات بر ساعت برق از این نیروگاهها تولید شود.

به نوشته سایت هایر لرنینگ هند با شروع پروژه ملی جواهرلعل نهرو در سال 2010، دو هزار و 208 مگاوات برق به شبکه تولید برق داخلی هند افزوده شده است و چشم انداز این برنامه این است که تا سال 2022، تولید برق از انرژی خورشیدی را به 20 گیگاوات برساند.

هزینه تولید برق از انرژی خورشیدی در سال های گذشته در هند کاهش یافته است به گونه ای که در سه سال گذشته هر کیلووات ساعت برق از 17 روپیه به هفت و نیم روپیه کاهش یافته است.

پیش بینی های رسمی حاکی است این آمار ممکن است کمتر هم بشود. با این حال، هزینه تولید برق از انرژی خورشیدی هنوز هم در هند، در مقایسه با ذغال سنگ و گاز طبیعی گران است .

چاندرا بهوشان معاون مرکز تحقیقی دانش و محیط زیست در دهلی نو می گوید: ورود چهار هزار مگاوات به شبکه برقی که هم اکنون حدود20 درصد آن در جریان انتقال از بین می رود توجیه پذیرنیست.

وی می افزاید: در حال حاضر بیش از 50 درصد روستاها در هندوستان به شبکه برق دسترسی ندارند و ورود برق به شبکه ای که کارآمد نیست، توجیه عقلانی ندارد.

چاندرا بهوشان می گوید: ایجاد شبکه ای محلی از تولید برق از انرژی خورشیدی که بتواند هر ناحیه را پوشش دهد، هم عقلانی تر، هم اقتصادی تر و هم در دسترسی به برق در مناطق و کمک به اقتصاد محلی، روش بهتری است.

برچسب ها: انرژی خورشیدی ، هند
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: