May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۲۰۷۶
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵
0
اثر دو مقوله رفع تحریم و اقتصاد مقاومتی بر صنعت کشتی سازی و استفاده از فرصت ها باید در صنعت کشتی سازی کشور مورد توجه جدی قرار گیرد.
پول‌نیوز - رییس کمیته کشتی سازی انجمن مهندسی دریایی ایران گفت: اگر منصفانه و منطقی قضاوت کنیم، توانمندی کشور در ساخت هر نوع سازه و شناورهای دریایی غیر قابل انکار است.

پیمان مسعودزاده طرح این موضوع را که ابتدا باید تعمیرات کشتی انجام دهیم و از این راه دانش ساخت شناور کسب کنیم، اشتباهی استراتژیک دانست و افزود: این موضوع به نوعی فرار به جلو است، چرا که ساخت و تعمیرات در حوزه های برنامه ریزی، تامین و اجرا با هم تفاوت های اساسی دارند.

وی بر ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی در تمام بخش های اقتصادی کشور تاکید کرد و یادآور شد: اقتصاد مقاومتی هیچگاه نباید فراموش و کمرنگ شود و حتی بعد از رفع تحریم ها باید از آن برای توانمندسازی صنایع داخلی و تقویت نقاط ضعف خود استفاده کنیم تا به یک باور ملی برسیم.

رییس کمیته کشتی سازی انجمن مهندسی دریایی ادامه داد: در غیر این صورت نه تنها فرصتی برای صنعت کشتی سازی نخواهیم داشت، بلکه شاهد افول این صنعت مهم و استراتژیک و وابستگی بیشتر در این بخش به خارج خواهیم بود.

مسعود زاده تصریح کرد: اثر دو مقوله رفع تحریم و اقتصاد مقاومتی بر صنعت کشتی سازی و استفاده از فرصت ها باید در صنعت کشتی سازی کشور مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با بیان این که تحریم های ظالمانه نشان داد تنها راه مبارزه با آن، اتکا به توانمندی های داخلی است، یادآورشد: البته در مرحله نخست باید به توانمندی های داخلی ایمان داشت و سپس با برنامه ریزی مناسب در حوزه ها و بخش های استراتژیک، ظرفیت سازی و توانمندسازی کرد.

وی به توانمندی متخصصان داخلی در حوزه ساخت شناورهای دریایی اشاره کرد و اظهارداشت: اگر منصفانه و منطقی قضاوت کنیم توان ساخت هر نوع سازه ای در داخل کشور وجود دارد اما به لحاظ صرفه های اقتصادی هرگونه ساخت شناورهای بزرگ در مرحله نخست باید بصورت مشارکتی یا در قالب ساخت مشترک با شرکت های خارجی دنبال شود تا ضمن کاهش زمان، هزینه های پروژه نیز کاهش یابد.

رییس کمیته کشتی سازی انجمن مهندسی دریایی خاطرنشان کرد: هرگونه سفارش ساخت شناور به خارج از کشور بایستی با استفاده از توانمندهای سازندگان داخلی یا با مشارکت آنان انجام شود تا دانش و مهارت آن نیز در یک بازه زمانی به کشور منتقل شود.

برچسب ها: شناور دریایی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: