کد خبر: ۱۵۰۵۸۵
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
0
پول‌نیوز- دوئت فلوت و گیتار فیروزه نوایی و لیلی افشار از 7 تا 9 مرداد در تهران برگزار شد. این دوئت به اجرای آثاری از دوره باروک تا معاصر اختصاص داشت.

ليلي افشار نواختن گيتار را از 10 سالگي آغاز كرده و از جمله نوازندگان گيتار كلاسيك در جهان و اولين زني است كه در رشته اجراي گيتار كلاسيك از دانشگاه ايالتي فلوريدا به درجه دكتري دست يافته است.

افشار كه ليسانس موسيقي خود را از كنسرواتوار بوستون دريافت كرده تا كنون جوايز زيادي را كسب كرده و اكنون استاد دانشگاه ممفيس است.

اين نوازنده گيتار تا كنون كنسرت‌هاي متعددي در فرانسه، دانمارك، ايتاليا، آمريكا، انگلستان، ايرلند، كانادا، استراليا و... برگزار كرده است.

كنسرت مشترك ليلي افشار و فيروزه نوايي (+عكس)

فیروزه نوایی در سال ۱۳۳۳ در اهواز متولد شد. پس از اتمام تحصیلات در هنرستان عالی موسیقی تهران با اخذ بورس تحصیلی وارد دانشگاه موسیقی وین شد و تحت نظر پروفسور هانس رزنی چک Hans Reznicek مدرک کارشناسی ارشد با رتبه ممتاز را اخذ کرد.

وی همچنین در کلاس‌های تخصصی دانشگاه موسیقی وین تحت نظر پروفسور روبرت ولف Robert Wolf شرکت کرد و در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد رشته هنر موسیقی دانشگاه موتزارتیوم، سالز بورگ اتریش شد و همزمان به نوازندگی فلوت در ارکستر‌های مختلف پرداخت. او پس از اتمام تحصیلات به ایران بازگشت و فعالیت‌هایی نظیر نوازندگی فلوت با ارکستر‌های رادیو و تلویزیون و سمفونیک تهران داشت.

فیروزه نوایی اولین بانوی فلوتیست ایرانی بود که در سمت فلوت اول ارکستر سمفونیک تهران فعالیت خود را آغاز کرد. همچنین وی مدرس فلوت مدرسه ایران آلمان در تهران بود. بعداز بازگشت دوباره به اتریش عضو فعال مستر کلاس‌های اورله نیکولت جیمز گالوی Aurele Nicolet and James Galway و کلاس‌های تکنوازی و موسیقی مجلسی و مستر کلاس‌های دانشگاه موسیقی وین زیر نظر پروفسور ولفگانگ شولتز Wolfgang Shults بودند و در مدارس موسیقی وین اتریش هم تدریس داشت.

او هم‌اکنون در سوئیس اقامت داشته و در کالج موسیقی دولتی در شهر دورن بیرن اتریش مشغول تدریس در رشته فلوت‌نوازی و موسیقی مجلسی است.


منبع: عصرایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: