April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۰۷۵۰
۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
0
پژوهشگران سازمان پژوهش های علمی و صنعتی موفق به تولید آنزیم گیاهی برای عمل آوری پنیر از نوعی قارچ ذره بینی شدند.
تولید پنیر با یک نوع قارچ ذره بینیپول‌نیوز- مهرداد آذین، مجری طرح تولید آنزیم گیاهی برای عمل آوری پنیر در گفتگو یی افزود: برای عمل آوری پنیر از آنزیم های حیوانی و نو ترکیب استفاده می کنند که این نوع آنزیم ها ممکن است خطراتی برای سلامتی انسان داشته باشد.

وی اضافه کرد: یکی از روش های سنتی در فرآوری پنیر استفاده از آنزیم های موجود در معده حیوانات نشخوار کننده است که این روش کار غیر علمی و در برخی موارد غیر بهداشتی است.

این پژوهشگر تصریح کرد: در برخی موارد نیز از آنزیم های نو ترکیب استفاده می شود که هنوز میزان سلامت این آنزیم ها نیز مشخص نیست بنابراین صنایع لبنیاتی کشور مجاز به استفاده از این نوع آنزیم در تولید محصولات خود نیستند.

آذین خاطرنشان کرد: در این تحقیق آنزیم های جایگزین برای عمل آوری پنیر بررسی شد و در نهایت توانستیم از یک نوع قارچ ذره بینی آنزیم مورد نیاز را استخراج کنیم که نحوه عملکرد این آنزیم مانند آنزیم های مورد استفاده در صنایع لبنیاتی است.

وی با بیان اینکه آنزیم های مورد استفاده برای عمل آوری پنیر در صنایع کشور وارداتی است، عنوان کرد: این آنزیم گیاهی با همکاری یکی از شرکت های لبنیاتی در مقیاس آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفته و تاییدیه های لازم را دریافت کرده است.

تولید آنزیم گیاهی برای عمل آوری پنیر با همکاری پژوهشکده زیست فناوری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران طراحی و اجرا شده است.

منبع: مهر
برچسب ها: تولید پنیر ، قارچ ، آنزیم ، گیاه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: