May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۱۶۲۵
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹
0
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی: سیاست اصلی ما باید تقویت تولید و دوری از واردات بی‌رویه باشد.
پول‌نیوز- حسین گروسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با، توجه خودرو سازان اروپایی و آسیایی برای حضور در ایران را مثبت خواند و گفت: در بحث خودروسازی باید کشورمان را تبدیل به سرزمین تولیدی بزرگ کرده و بر اساس بررسی‌های دقیق همکاری با هر یک را با توجه به نفع کشور برگزینیم.

وی افزود: سیاست اصلی ما باید تقویت تولید و دوری از واردات بی‌رویه باشد.

وی در ادامه در جهت تقویت خوردوسازان داخلی پیشنهاد تشکیل کنسرسیومی برای استفاده از تجربه کشورهای دیگر ارائه کرد و اظهار داشت: طراحی پلت فرم‌های جدید در طراحی خودرو و افزایش کیفیت و کاهش مصرف و همچنین برابری با خودروهای خارجی از نظر قیمت می‌تواند سبب جذب بیشتر از سوی مصرف کنندگان شود.

وی ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری خارجی در بخش تولید مشارکتی که هم در جهت تامین سرمایه و هم در جهت صادرات باشد را مناسب عنوان کرد و افزود: ما باید بتوانیم تا 3/1 تولیدات خودرو را صادر کنیم تا سهمی در بازارهای دنیا داشته باشیم.

گروسی اظهار داشت: تمایل ایران به شرکت‌هایی است که شرایط ایران را بپذیرند و همکاری با شرکت‌هایی که فقط می‌خواهند خودروهای خود را به ایران گسیل دهند و در بخش تولید ریالی سرمایه‌گذاری نکنند را به مصلحت ندانست.

وی افزود: در این بین شرکت‌هایی هستند که تمایل به سرمایه‌گذاری و کمک به صادرات 30،40 درصدی محصولات هستند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با یادآوری همراهی در تحریم‌ها توسط برخی خودروسازان خارجی افزود: ما باید اقبالمان را به سمت کشورهای متقاضی دیگر ببریم.

گروسی گفت: ایران در بحث مصرف علاوه بر بازار داخلی می‌تواند بازار 400میلیونی کشورهای اطراف را پوشش دهد.

وی در پایان در خصوص تولید خودرو برای اقشار کم درآمد گفت: خودروهای مختلفی در چند کلاس با قیمت مناسب برای مصرف در داخل شهرها در حال تولید است و دو شرکت سایپا و ایران خودرو نیز برنامه‌هایی برای تولید این خودروها دارند ضمن اینکه برنامه‌هایی نیز برای درخواست خودرو با قیمت متوسط و بالا نیز پیش بینی شده است.
برچسب ها: خودرو ، تولید ملی ، واردات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: