May 2024 07 / سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۲۸۵۱
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲
0
شرکت کی آی او سی ال هند اعلام کرد، به زودی با شرکت معدن گل گهر ایران قراردادی به امضا خواهد رساند.
پول‌نیوز- شرکت کی آی او سی ال هند  اعلام کرد، به زودی با شرکت معدن گل گهر ایران قراردادی را به امضا خواهد رساند. بر اساس این موافقتنامه، محموله‌های سنگ آهن ایران برای تبدیل به گندله به کارخانه کی آی او سی ال در مانگالور هند انتقال خواهد یافت.

مالای چاترجه، رئیس شرکت کی آی او سی ال در این باره گفت: «اولین محموله 50 هزار تنی سنگ آهن از معادن گل گهر ایران در سپتامبر امسال به هند خواهد رسید. کی آی او سی ال این محموله‌ها را به گندله تبدیل و به ایران صادر خواهد کرد. ما قصد داریم در آینده نزدیک موافقتنامه‌ای با شرکت گل گهر امضا کنیم که بر اساس آن شرکت کی آی او سی ال هر سال یک میلیون تن سنگ آهن از ایران تحویل خواهد گرفت».

وی افزود: کارخانه گندله‌سازی شرکت کی آی او سی ال در نزدیکی بندر مانگالور واقع شده است. محموله‌های سنگ آهن ارسالی از سوی ایران تنها طی 4 روز به این کارخانه می‌رسند.

شرکت کی آی او سی ال یک کارخانه گندله‌سازی به ظرفیت 4 میلیون تن در مانگالور دارد.

شرکت گل گهر دارای 6 معدن استخراج سنگ آهن در منطقه‌ای به مساحت 40 کیلومتر مربع است. کل سنگ آهن ذخیره شده در این منطقه بیش از 1.135 میلیارد تن برآورد شده است.

چاترجه افزود: تولیدکنندگان گندله به دلیل واردات گندله ارزان‌قیمت از چین دوران سختی را سپری می‌کنند و کاهش ارزش یوان چین هم بر وخامت اوضاع افزوده است.

گندله‌های وارداتی چینی به قیمت 4500 روپیه در هر تن به فروش می رسند، در حالی که هزینه تولید هر تن گندله در داخل هند 6500 روپیه است. بر اساس اعلام اتحادیه تولیدکنندگان گندله هند، مقادیر زیاد گندله، سنگ آهن و محصولات فولادی وارد شده از چین، تولید‌کنندگان گندله و فولاد این کشور را ناگزیر ساخته تا ظرفیت تولید خود را پایین بیاورند.
منبع: تسنیم
برچسب ها: هند ، سنگ آهن ، شرکت گل گهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: