May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۲۸۵۵
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۷
0
پول‌نیوز- محققان دریافتند که خوردن غذای تند فواید زیادی دارد که البته فواید خوردن غذای تند برای زنان بیشتر از مردان می باشد.

گروهی از محققان بین المللی به رهبری محققان انجمن علمی پزشکی چین دریافتند خوردن روزانه از غذاهای تند می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی، ریوی و دیابت را کاهش دهد.
 
طی این پژوهش 487 هزار و 375 شخص 30 تا 79 ساله پرسش نامه هایی را در رابطه با سلامت عمومی، معیارهای سلامتی، مصرف غذاهای تند، گوشت قرمز، سبزی تکمیل کردند.
 
محققان عنوان داشته اند خوردن غذاهای تند می تواند خطر مرگ را در مقایسه با افرادی که غذاهای تند را کمتر از یک بار در هفته می خورند، 14 درصد کاهش دهد و در افرادی که در کنار مصرف غذاهای تند الکل مصرف نمی کردند این درصد بیشتر گزارش شد.
 
علاوه بر این فایده مصرف فلفل در زنان بیشتر نمود پیدا می کند تا در مردان.
 
به گفته محققان، بعضی از عناصر زیستی موجود در فلفل می تواند بیانگر این رابطه باشند؛ فلفل تازه سرشار از ویتامین سی، کپسایسین و سایر مواد معدنی است.
 
کپسایسین اثرات ضد چاقی، ضد التهاب و خواص ضد سرطانی داشته و دارای آنتی اکسیدان های مفید می باشد.
برچسب ها: غذای تند ، زنان ، مردان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: